Uit met vriendin, wat nu?

Het is uitgemaakt met je vriendin. Hoe kom je terug als je een tijdje uit de ‘game’ bent geweest?

uit-met-vriendin

Wanneer je een tijdje op andere aspecten op je leven focust, las je een pauze in. Dit kan een negatief gevolg hebben op je pick-up kills. Maar soms is het gewoon niet anders.

Als je verder in het leven wilt komen op welk gebied dan ook, is volhardigheid en consistentie nodig.
Ik vind dat je momenten in je leven hebt die zich perfect uitlenen voor pick-up. En op andere momenten is je focus verlegt. Zoals bij het maken van een carrière of bij het beginnen van een bedrijf.
Vaak genoeg coach ik mannen die nog nooit pick-up hebben gedaan. Daarmee bedoel ik dat ze nog nooit bewust bezig zijn geweest vrouwen te versieren.
Ook kom ik mannen tegen die een tijd lang een vaste vriendin hebben gehad. Ze gingen vol voor de relatie. Ze zijn gestopt met uitgaan of vrouwen ontmoeten met als doel te versieren.

Versieren is als een mentale spier…

versieren-spier

De vaardigheid om vrouwen te versieren is absoluut iets wat bij gehouden moet. Maar aan de andere kant maakt jouw brein verbindingen aan. Deze verbindingen maken het makkelijker om terug in de ‘game’ te komen. Als je er voor een tijd uit bent geweest, bedoel ik.
In de fitness noemt men dit ”muscle memory”. Een sporter die een jaar lang is gaan backpacken gaat terug naar de sportschool. Hij is zeker aardig wat spiermassa en techniek verloren. Maar door de verbindingen in zijn hersenen pakt hij het veel sneller weer op dan een ‘newbie’.

Wat moet ik nu het uit is met mijn vriendin?

De meeste mannen die hun relatie hebben beeindigd hebben geen idee hoe ze nieuwe leuke vrouwen ontmoeten. Pick-up lijkt weer totaal nieuw. Het is altijd al op hun afgekomen. Ze zaten bij een studentenvereniging of ontmoetten vrouwen bij het stappen. Nu is het uit met hun vriendin en kunnen ze weer beginnen met pick-up. Maar hoe?


Ikzelf ben altijd bezig geweest met game. Maar ik had ook mijn momenten dat ik minder ‘actief’ was dan andere tijden.De manier om weer volledig terug te komen in de ‘game’ doe je door een aantal stappen te volgen. Het belangrijkste probleem dat je gaat krijgen is dat je in ‘scarcity’ zit. Je hebt geen vrouw die jou valideert of seks geeft op het moment. En naar de hoeren gaan is ook geen optie als je werkelijke abbundance wilt.

Hoewel ik er laatst achter gekomen ben dan naar de hoeren gaan alvorens je uitgaan, zeker een positief effect kan hebben op je ‘state’

Dit is een pick-up term over hoe je je voelt.
Waar je dus mee wilt beginnen is een ‘circulatie’ van vrouwen opbouwen. Zorg dat je een aantal vrouwen hebt waar je mogelijk mee kan daten. Dit kan overal zijn. Op werk, op school of op de sportschool. Zelfs Tinder of een andere datingsite is een optie. Vooral als het uit is met je vriendin
Geloof niet dat het gaat helpen om je op 1 vrouw te focussen. Iedereen die dat zegt is een feminazie, een slechte vriend of je moeder. (die laatste bedoelt het natuurlijk goed)
Dus meerdere vrouwen, zo snel mogelijk. Daaruit kies je welke het mee klikt. En geloof me, vrouwen doen dit altijd. En vaak is het nog onbewust ook. Doe mee aan hetzelfde spelletje dat zij spelen en je komt snel terug naar de ‘mojo’ die je vroeger had.

Zoek mannen die altijd op jacht zijn

Uitgaan met mannen die altijd op zoek zijn naar een nieuwe vrouw zijn de beste partners voor je op dit moment. Omgaan met hun zal soms vrouwonvriendelijk lijken, maar is werkelijk de beste manier om nieuwe vrouwen te ontmoeten.
Je zult hun gewoontes overnemen, vrouwen aanspreken met hun, en hopelijk versieren.


Blijf wel vasthouden aan je eigen overtuigingen. Je hoeft jezelf niet onmannelijk te voelen als je een bepaalde meid speciaal vindt. Dit is ook in pick-up een mythe.

mooie-vrouw-met-guns

Mijn enige waarschuwing is dat je focus niet 1 vrouw moet zijn. Jouw focus moet zijn om je terug in die ‘mojo’ staat te vinden waar je je vroeger in bevond. Wees niet bang, niet elke vrouw draagt een wapen met zich.

Maar ik ben nog niet over mijn vriendin heen

Misschien kun je alleen aan je vriendin denken en wil je eigenlijk niemand anders. Wat het is uit met je vriendin Dit is de grootste onzin die je jezelf verteld. Het enige wat jij mist aan haar is de comfort en validatie die zij aan jou gaf. Deze onvoorwaardelijke aandacht dat jij een seks-waardige man bent is waarom je haar terug wilt.


Wat je echt man maakt, is de vaardigheid om hierheen doorheen te breken en er een betere man van te worden. Vrouwen zijn heel goed in het geven van een veilig gevoel en gevoel van onvoorwaardelijke liefde. Maar om vast te houden aan deze overtuiging op dit moment is de grootste val waar je in kunt vallen.