Top 10 mooiste vrouwen van Nederland

Woensdagavond 27 mei was het moment van Sylvana. Zij werd in de FHM 500 van 2020 uitgeroepen tot nummer 1 van top 10 mooiste vrouwen van Nederland.

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden is op 24 november 1994 geboren te Leeuwarden. Zij groeide op in een gezin met twee broers. Sylvana studeerde Artiest Drama bij D’Drive in Leeuwarden. Vanuit daar is ze haar carrière begonnen bij SBS6. Na SBS6 werkte ze ook voor XITE, Omrop Fryslân en RTL4 en werd ze verslaggeefster voor Dumpert (Sylvana IJsselmuiden, n.d.).

Buiten haar werk als presentatrice, is zij ook werkzaam als fotomodel en actrice. Sinds 2020 is zij de nummer 1 in de FHM 500 (Sylvana IJsselmuiden, n.d.).

Romee Strijd


Romee Strijd is op 19 juli 1995 geboren te Zoetermeer. Zij tekende in 2011 bij modellenbureau DNA Model Management. Romee Strijd heeft onder andere modellenwerk gedaan voor de volgende merken: Badgley Mischka, Burberry, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Victoria’s Secret en nog veel meer (Romee Strijd, n.d.).

Romee Strijd mag zich sinds april 2015 een Victoria’s Secret Angel noemen (Romee Strijd, n.d.).

Yolanthe Cabau


Yolanthe Cabau is op 19 maart 1985 geboren te Ibiza (Spanje). Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaanse actrice en tv-presentatrice. Verder is zij bekend als: Yolanthe Sneijder-Cabau, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Yolanthe van Kasbergen (Yolanthe Cabau, n.d.).

Romy Monteiro


Romy Monteiro is op 13 november 1992 geboren te Utrecht. Zij is bekend als een Nederlandse zangeres, musicalactrice en presentatrice. In 2014 nam zij deel aan de talentenjacht The Voice of Holland, waarna ze doorbrak in 2015 met de hoofdrol in de Nederlandse musical The Bodyguard (Romy Monteiro, n.d.).


Katja Schuurman


Katja Schuurman is op 19 februari 1975 te Bunnik. Zij is bekend als een Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice (Katja Schuurman, n.d.).

Doutzen Kroes


Doutzen Kroes is op 23 januari 1985 geboren te Giekerk. Ze brak internationaal door als model via de Victoria’s Secret modeshow in 2005. In 2011 speelde ze haar eerste rol als actrice in een Nederlandse film (Doutzen Kroes, n.d.).

Abbey Hoes


Abbey Hoes is op 20 mei 1994 geboren te Rotterdam. Zij is een Nederlandse actrice. Ze won al eens het Gouden Kalf (Abbey Hoes, n.d.).

Jessie Jazz Vuijk


Jessie Jazz Vuijk is op 22 januari 1995 geboren te Rotterdam. Zij is bekend als Nederlands model en youtuber. Zij werd in 2015 gekozen tot Miss Nederland (Jessie Jazz Vuijk, n.d.).

Zoey Ivory


Zoey Ivory is op 5 juli 1993 geboren te Almere. Zij is een Nederlands model en nummer 9 op de lijst van top 10 mooiste vrouwen van Nederland. Zoey Ivory werd gekroond tot Miss Nederland in 2016 en vertegenwoordigde Nederland tijden de Miss Universe-verkiezing in Manilla, Filipijnen. Samen met musicalacteur Marnix Lenseling won ze op 7 oktober 2017 het programma Dance Dance Dance (Zoey Ivory, n.d.).

Yasmin Karssing


Yasmin Karssing is op 5 april 1994 geboren te Heerlen. Ze is bekend als Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend door Tempation Island Vips (Yasmin Karssing, n.d.) (De 10 mooiste vrouwen van Nederland volgens de Nederlandse man, n.d.).


Denise Versteeg

denise-versteeg-mooiste-vrouw

En niet te vergeten… de elfde.
Denise Versteeg is op 16 maart 2001 geboren te Zwijndrecht. Ze is helemaal nergens bekend van, maar goed.

DutchGerman