Succes met vrouwen – Eerste Artikel Edin van Hamburg

Ik ben Edin. In maart 2011 zoog ik nog hard met vrouwen. Ik was nog maagd, had nooit een relatie gehad en had nog maar met één meisje gezoend die ik ook nooit meer had gezien. Ik was een introvert, verlegen jongen en ik kreeg al hartkloppingen bij de gedachte om een onbekend persoon op straat naar de weg te vragen.

Begin van mijn succes met vrouwen

Ik las over de versiertheorieën nadat ik ‘openingszin’ in Google intypte na een hopeloze poging om meisjes te versieren bij het uitgaan. Ik ging hierna geregeld uit om aan mezelf te werken en via dit forum kwam ik op een meeting terecht. Hier ontmoette ik gasten die nog gemotiveerder leken dan ik, ze gingen geregeld 4 keer per week uit en deden de gekste dingen. Dit bracht hevige inspiratie naar me naar boven en ik wilde dit ook. Ik ben toen gemiddeld 4 keer per week uitgeweest en in de vakantie vaak zelfs elke dag, mezelf constant ontwikkelen.

Daarnaast heb ik een bootcamp bij Tim genomen wat zorgde voor een duidelijk piek in mijn groeicurve. Ik was constant bezig meisjes aan te spreken, telefoonnummers te bemachtigen, meisjes op te bellen om met ze af te spreken, en meisjes in bed te krijgen. Dit gaf mij steeds meer zelfvertrouwen op elk vlak van mijn leven en maakte me de man die ik nu ben geworden. Ik heb mijn ontwikkeling online bijgehouden en schreef elke week wel een verhaaltje.

Eerste realisatie voor Edins succes met vrouwen

Voordat ik in aanraking kwam met versiertheorieën, had ik de veronderstelling dat goed zijn met vrouwen iets is wat je hebt of niet hebt. Nadat ik ermee in aanraking kwam leerde ik dat vrouwen versieren iets is wat je jezelf aan kan leren. Geweldig dacht ik, hiermee ga ik aan de slag. Ik had heel wat artikelen gelezen erover en ik kon in mijn hoofd precies inbeelden hoe ik een meisje op een perfecte manier zou gaan versieren.

Het was tijd om er op uit te gaan. Echter kwam ik er snel achter dat het moeilijker was dan ik dacht en dat het er in mijn hoofd veel beter uitzag dan in het echt. Ik stond met zwetende handen mijn openingszin 3 keer in mijn hoofd op te zeggen en ik wachtte uiteindelijk net zo lang totdat het meisje dat ik aan wilde spreken uit mijn zicht verdwenen was.

Consistentie boven perfectie

— Edin van Hamburg. Scrubdoc | Coach Dutchattraction

Maak kleine stappen naar succes met vrouwen

Als je hiermee begint, zul je eerst door een pijn-periode gaan waarin je achterkomt dat je aan nog veel dingen te werken hebt en waarin je weinig succes met vrouwen boekt. Maar feit is: je hoeft hier niet morgen gelijk goed in te zijn, of overmorgen. Het is een langzaam proces. Je komt er zeker wel, als je er maar constant mee bezig bent. De tijd gaat toch wel voorbij, dus waarom zou je hier dan niet actief mee bezig zijn? Het streven naar perfectie, zoals ik eerst deed, dat hielp mij niet. Streef dus niet naar perfectie maar streef er naar om het consistent te doen.

Maak doelen voor jezelf, om hier actief mee bezig te zijn.. Maak heldere doelen voor jezelf, iemand die geen doelen voor zichzelf stelt zal op lange termijn de motivatie verliezen op welke gebied dan ook. Als je uitgaat, stel een doel voor jezelf vast. Een realistisch doel. Soms heb je beginners die hierover lezen en zeggen: ‘’ik ga vanavond een trio regelen met twee strippers!’’ Dude, je bent nog maagd!? Jouw groei gaat in kleine stappen vooruit. Ikzelf begon bijvoorbeeld eerst mezelf aan te leren om onbekende mensen ‘diep’ in de ogen aan te kijken.

Na een paar weken als ik dacht dat ik dat onder controle had, ging ik tegen mensen hallo zeggen op straat, en zo ging dat verder. ‘’Maar Edin, hoe kan ik een meisje dezelfde avond in mijn bed krijgen om hete passionele sex met haar te kunnen hebben?’’ Goed dat je het vraagt, maar hoe kun jij een meisje verleiden als je haar nog niet eens diep in haar ogen durft aan te kijken of durft aan te spreken? De meeste mensen in onze huidige maatschappij houden niet van langzaam proces, alles moet in korte termijn opgelost kunnen worden vindt men. Deze overtuiging helpt je niet als je beter wilt worden met vrouwen dus accepteer dat het tijd gaat kosten.

Mijn overtuiging hierbij is dat als je dingen op korte termijn zo makkelijk kan oplossen, en er niet veel tijd in hoeft te steken, dan zal het je niet het geluk opbrengen dat jij dacht dat het op zou brengen. Als ik zelf veel moeite heb moeten doen om iets te bereiken, dan geniet ik zo veel meer van het succes waar ik voor heb gewerkt dan als dat succes uit de lucht is komen vallen. Ik kan je ook aanraden om je ontwikkeling net zoals ik bij te houden, dit helpt mij nog steeds om inzichten in dingen te krijgen die ik eerder niet zag. Ook werkt het goed als motivatie om te zien dat je vooruitgaat.

Focus op de vaardigheid – Succes met vrouwen

Focus je op het werven van de vaardigheid, de successen zullen dan komen. Ik heb gemerkt dat de tijden dat ik voelde dat ik alles voor niets deed, de momenten waren dat ik weer een zogezegd hoger niveau bereikt had, omdat ik door bleef gaan.

Daarnaast, bekijk alles als een sociaal experiment, alles wat jij in sociale settings doet is om te experimenteren en om daarvan te leren. Natuurlijk is dit geen uiteindelijke ideaalbeeld en moet je het ook niet te extreem nemen: ‘’Edin zei dat het een sociaal experiment was dus ik zei maar tegen dat wijf dat ze kankerlelijk was om te kijken of ze daardoor achter me aan zou komen.’’ Nee, het gaat erom dat als jij een fout maakt of negatieve feedback ontvangt, dit niet persoonlijk opvat.

Afwijzing bestaat sowieso niet, er bestaat alleen iets als gebrek aan chemie naar mijn mening. Elke afwijzing zal jou sterker maken van binnen, en het zal je meer en doen realiseren dat het ook niets uitmaakt. Als jij op een meisje af wil stappen dan wil je aan de ene kant dat ze zich aangetrokken tot jou voelt, maar aan de andere kant wil je je niet nerveus, afgewezen of als verkrachter voelen. Het gaat erom of jouw wil om haar aangetrokken te maken groter is dan de angst voor al die andere dingen. Het mooie is dat dit te trainen is, hoe vaker jij wordt afgewezen, des te kleiner die angst wordt.

Het staat gelijk aan de angst voor het onbekende, de angst voor mogelijke bedreiging. Ook bepaalde (aangeleerde) overtuigingen helpen hierbij. Hoe meer jij experimenteert en in bepaalde scenario’s komt, hoe beter jij in de toekomst om zal kunnen gaan met mogelijke scenario’s.

Nice guys finish last

Je zal me misschien narcistisch noemen hierom, maar ik ben overtuigd dat elke meisje mij wil, alleen beseft ze dat nog niet. ‘’Is dit een realistische overtuiging? Nee dat is het niet.’’ Maar deze overtuiging helpt mij enorm want als ik een meisje aanspreek en er al van uitga dat zij mij wilt, dan zal ik mezelf nooit blokkeren om haar bijvoorbeeld te proberen te zoenen. Ga altijd uit dat je succes krijgt, ga er altijd vanuit dat ze al aangetrokken tot je is als je haar aanspreekt. You’re the man! Vroeger was ik altijd extreem aardig tegen meisjes.

Ik kocht drankjes voor ze en alles wat zij zeiden vond ik geweldig. Maar onder vrienden en familieleden was ik vaak gewoon een irritante bijdehante klootzak. Je eigen persoonlijkheid gaan veranderen voor een meisje is erg onaantrekkelijk, ik ben nu dus gewoon me ‘echte zelf’ rondom meisjes. Ik zeg dus nu niet dat je een klootzak moet zijn bij meisjes maar verander jouw persoonlijkheid niet voor een meisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DutchGerman