Wat is een soulmate?

Soulmate is een woord die je tegenwoordig niet vaak meer hoort. Toch, diep van binnen, zijn we allemaal op zoek naar onze soulmate.

Als je het grote wikipedia erbij pakt, vind je de volgende betekenis van een soulmate. ”Een soulmate is een persoon met wie men een gevoel van diepe of natuurlijke affiniteit heeft. Daarbij kan het betrekking hebben op:

 • gelijkenis
 • liefde
 • romantiek
 • platonische relaties
 • comfort
 • intimiteit
 • seksualiteit
 • seksuele activiteit
 • spiritualiteit
 • compatibiliteit
 • vertrouwen.

Zoals je ziet zijn er dus veel manieren waarop het woord soulmate wordt gebruikt. Dus, iedereen kan zijn eigen invulling eraan geven. Naar mijn mening kun je daar alleen achterkomen door te voelen. Dit voelen gebeurt met de krachten van je hart-connectie.

Hoe vind ik een soulmate?

Een soulmate, in de zin van liefde, vindt je pas wanneer jouw hart daar klaar voor is. Toch is het, net zoals alles, een vaardigheid die je kunt verbeteren. 

De eerste reden dat mensen hun soulmate niet vinden, is dat mensen het opgeven. ‘Ik zal mijn soulmate toch nooit vinden’. Opgeven betekent falen. Maar falen betekent niet opgeven. Falen is essentieel voor het proces van het vinden van een soulmate.

Falen is essentieel voor het proces

Falen is dus niet erg. Daar kan ik in mijn ervaringen bij het zoeken & vinden van mijn soulmate over meevertellen.  Voordat jouw wens wordt ingewilligd, moet je blijven falen. Dat is de sleutel tot het succes. Zo vind je een soulmate. 

Tips bij het zoeken naar je soulmate

Tips bij het zoeken naar je soulmate, in de zin van jouw droomvrouw of man, kan je hier lezen.

Wanneer het om liefde gaat, worden mensen vaak teleurgesteld als hun dates niet aan hun verwachtingen voldoen en ze geen bewijs zien dat echte liefde eraan komt.

Vervolgens, uit angst om teleurgesteld te worden, geven ze het op. Dat kan ik ook wel begrijpen aan de ene kant. Het doet pijn om teleurgesteld te worden.

Echter weet ik dat angst een slechte adviesgever is. Dus kun je veel beter de tips bij het zoeken naar je soulmate van iemand horen met ervaring. Als het resoneert met je, dan kun je dat in jouw eigen leven implementeren.

De handleiding voor liefde

handleiding-liefde-koppel-schaduw

We leven allemaal in een multiversum waar het mogelijk is om al onze dromen en verlangens te ervaren.

Maar het is eigenlijk de twijfel die ervoor zorgt dat je jouw soulmate niet tegenkomt. Weten is een positieve energie en opent de deur voor aantrekkingskracht. Twijfel is een negatieve energie en sluit diezelfde deur.

Als je op één lijn bent met het aantrekken van je perfecte partner, heb je het gevoel dat je weet dat hij / zij onderweg is.

Handige artikels

Populairste

DutchGerman