seksverhaal: one night stand in het buitenland

Versieren van een vrouw is een topsport…

Het versieren van een vrouw vergelijk ik vaak met topsport. Die laatste procent van moeite kan het verschil maken. Net zoals de vrouwelijke hoogspringer net over de lat heen probeert te komen. In de sprong echter raakt haar ‘iets te grote kont’ de lat eventjes aan. Dit zorgt ervoor dat ze net niet het wereldrecord haalt.

Net zoals in topsport is consistentie belangrijk. Zo ook bij het versieren van een vrouw. De gewoonte creëren om te winnen is jouw enige hoop op succes. De laatste vrouw die ik versierd heb was zo’n 2 weken terug. En deze keer was het niet in Nederland. Nee, ik was in Zwitserland.

Na een lichte jetlag kwam ik aan in Zwitserland. Ik kwam daar natuurlijk om te zien of de Zwitserse vrouw anders te versieren is. Al snel de volgende dag nam ik contact op met de plaatselijke vrouwenversierders in Zurich. Ik ontmoette een redelijke goede gast. Een Duitser toevallig. Hij is 39 jaar en geilt het liefst op jongen meisjes van 19. Het laat hem oud voelen als hij met ‘te’ oude chicks date, vertelt hij mij.

Momentum bouwen in een ‘nieuw’ land

De eerste paar dagen in een nieuwe omgeving kan angstaanjagend zijn. Vooral als je vrienden hebt die jou zien als de ‘beste’ versierder. Ik voelde me ook lichtelijk oncomfortabel door de goedbedoelde druk. Mijn beste reactie op druk is om altijd actie te ondernemen.

  • Ik weet dat als je eenmaal genoeg actie onderneemt je in een bepaalde momentum komt. Iedereen die zegt dat momentum niet bestaat, praat onzin. Het loskomen van jouw range van uitbundigheid is een resultaat van momentum.
  • Ieder kan op zijn eigen manier momentum bouwen. Voor mij is het altijd al het volgende geweest: ongelooflijk veel vrouwen proberen te versieren.

Soms krijg ik hulp van mensen die mij kunnen helpen. Net zoals deze keer.

Een Nieuwe Wingman

vrouw-swiss-german

Ik had geluk dat ik alvorens ik naar Zwitserland ging al contact had me een wingman die er woonde. Het versieren van een vrouw kan hij wel. Hij bracht me naar de beste clubs en had zelfs een auto waar ik gebruik van kon maken. Met enig succes hier en daar bouwde ik mijn moment samen met hem op. Het aantal nummers die ik mijn eerste dag had was in totaal 8. Klinkt indrukwekkend, maar verre van. Uiteindelijk is hier maar 1 date uitgekomen.

— Edin van Hamburg

Wat het ondernemen van zoveel actie wel met me deed was het volgende. Ik was losgekomen in mijn barrière van stijfheid. En toen ik met een andere Nederlandse vriend naar een doordeweekse bar ben geweest kon ik hier de vruchten van plukken.

Ik begon met het groeten van elke chick waar ik oogcontact mee had. Al snel was ik de meest losse prater van de tent. Ik nam mijn ruimte goed. Iedereen die even een kort gesprekje met mij aanknoopte, ging met een lach weer weg.

Ik begon het groeten van elke chick waar ik oogcontact mee had

Ik zag een vrouw tegen de muur staan, lachend. Heel impulsief sprak ik haar aan. Ze lachte gelijk op mijn opening. Ik weet niet hoe het in me opkwam, maar ik ging gelijk voor de make-out. Ze wees me lachend af.
Daarna ging ik door met mijn avond. Ik hield dit meisje wel in mijn achterhoofd. Een aantal momenten later ging zij mij weer voorbij. Ik stak mijn hand naar haar uit en trok haar mee de dansvloer op.
Even schuren met haar en dansen. Voor zover ik kan dansen. Ik ben zo blank als wat en mijn zussen hebben mij meerdere malen mijn onkunde voor dansen geridiculiseerd
Hier probeer ik haar niet nogmaals te zoenen. Ik glij wel rustig met mijn lichte baard langs haar nek. Ik merk dat ze het fijn vindt. Daarna probeer ik haar te sandwiches samen met een vriend. Ik denk dat ik dat deed om mezelf te saboteren. Zodat ik niet te veel waarde hecht aan de uitkomst met haar.

Dan ga ik weer verder, en al snel kreeg ik spijt dat ik niet ingegaan ben op haar avances. Ik noem het avances als een mooie vrouw accepteert dat je met jouw dij over haar dij glijdt en lacht terwijl ze dit doet.


Door dit gevoel ga ik als een gek door de dansvloer. Mijn positiviteit is nog steeds torenhoog. En dan opeens zie ik haar. Hieronder een foto van haar trouwens. Heb je al gezien toen je het bericht aanklikte:

swiss-woman-seksverhaal

Ik zie haar op een ophoging staan. Loop in een directe lijn op haar af. Ze breekt oogcontact niet en ik pak haar vol op haar bek. Zonder twijfel, in een vloeiende maar krachtige beweging. Dit keer gaat ze er op in. Ik merk dat ze blij is met mijn pro-actieve houding.

De dikke vriendin te vriend houden

Ze stelt me voor aan haar 2 vriendinnen. De dikke is de meest dominante van het stel. Ze is duidelijk de leidster van de groep. Grappig hoe het vaak de walvis is die de mooie meisjes leidt. Wellicht heeft het iets te maken met grootte. Hoe groter je bent, des te dominanter mensen verwachten dat je bent. Soms moet je juist haar te vriend houden voor het versieren van een vrouw.


Eerst boeit me haar niet zoveel, en luister ik naar haar. Maar elk woord gaan het ene oor in en het andere oor uit. Dan kom ik er vervolgens achter dat mijn chick bij haar slaapt vannacht. Het is een doordeweekse avond en ik kan niet meer met de trein terug naar huis. Dus ik moet de walvis niet boos maken. Een lastige taak. Ja ik weet dat dit geen walvis is maar dit stond voor me….Ofja, haar hondje maar dat is iets voor later….

walvis-zeeleeuw

 
De vriend waarmee ik was wil naar huis, en hij is op dit moment mijn kans voor een slaapplek. Ik probeer de walvis dus te overtuigen om er een lange avond met ‘afterparty’ van te maken. Zij is erg dronken en zegt ja. Maar zoals je weet zijn vrouwen onvoorspelbaar. Ze kan haar gedachte veranderen als ze me op een of andere manier niet mag. Ik probeer haar dus helemaal vreemd te houden, tegen mijn zin in. Het is werkelijk een van de meest lelijke en domme meiden die ik heb ontmoet.

Het moment van de waarheid
De keuze moet gemaakt worden terwijl ik samen met mijn chick en haar vriendinnen uit de club gaan. Ze willen graag naar een andere tent omdat deze bijna sluit. Mijn vriend volgt en verteld me dat hij naar huis gaat. Ik twijfel nog even maar besluit om met de meiden mee te gaan.

Samen met de drie meiden ga ik naar een bar/club die erg in de buurt is. Het is ongelooflijk hoe vrouwen worden voorgetrokken. Ookal zijn ze 100kg en bitchy. In het clubleven maakt het niet uit. Een vrouw blijft een vrouw en dit zorgt voor meer mannen in de club. Ik hoor eigenlijk niet te klagen want ik kom gratis binnen doordat ik met hen ben.
Eenmaal daar aangekomen speel ik het rustig aan.

Ik probeer geen rare dingen meer te doen zodat ik verzekerd ben van een slaapplek. Ik ben letterlijk afhankelijk van hun op dat moment.
Toch moet ik mijn chick wel de nodige aandacht geven natuurlijk. Ik dans geil met haar en let op mezelf dat ik niet te veel naar andere vrouwen kijk.

take-away-versieren

Ik maakte nog een afweging in me hoofd om deze chick te dumpen en andere (lees: lekkerdere) vrouwen te versieren.

Verveling
Misschien kwam dit omdat ik verveelt was door mijn chick. Ze was wel leuk en best lekker, maar ik ben toch een man die van stimulatie hou. Ik realiseer me dat ik het niet kan riskeren om haar en haar vriendinnen te verlaten. De eerste trein gaat pas weer over 4 uur in de ochtend. Ik besluit dus om te blijven bij haar.

Toilet pull
Om het dan toch spannender voor mezelf te maken neem ik haar mee naar het toilet. Haar vriendinnen zijn buiten roken en ik blijf toch alleen met haar achter. De toiletjuffrouw doet niet moeilijk en ik neem haar mee naar het mannentoilet. Eenmaal voor de deur geef ik haar een lichte duw. In het toilet aangekomen begin ik haar te vingeren. De deur kan niet op slot dus moet ik met 1 been daartegen aan staan. Mannen die buiten staan horen goed wat er daar aan de hand is.

blowjob-toilet-stockfoto

Nu ik toch al zover ben gekomen probeer ik haar om te draaien en me al harde pik in haar te steken. Ze houdt me tegen, draait zich om en zegt:

‘You are gourgous but we can’t do this here’.

Begrijpelijk en ik neem haar terug mee. Jammer dat het niet gelukt was, maar ik wist dat ik het nu safe kan spelen. Als ik haar in een bed kan vinden, is seks zeker het gevolg.
Een paar uur later, na wat onnozele gesprekken met de walvis gevoerd te hebben, nemen we een uber naar het huis van de walvis.
Wat een ongelofelijke villa van een huis. Ik ga op de enorme bank chillen met de dikke flat screen van een tv. Terwijl de 2 dames (onderhand) voor me koken. Een van de bijkomstigheden bij het versieren van een vrouw.
Na nog wat wijn en heerlijk eten besluit walvis naar haar kamer te gaan slapen.
Ik slaap met mijn chick op de bank. Ik hoef niet eens te escaleren want ik krijg direct een lekkere hand job van haar.