ONTMAAGD OP 18

Eerste ontmoeting

Ik ben met mijn goede wing in Rdam woensdag 6 juli en ik open een 2 set (2 vriendinnen) die op stadhuis op een trapje zit:
Edin: Heey dames sorry dat ik te laat ben ja ik had een vergadering blahblah awesome shit dus.
Zij: haha *er in mee gaan*
Ik begin met de roodharige chick te praten HBrood (HB=HotBabe) wat roleplays, future projection kino, ik experimenteer met take away (kort aandacht verliezen express).

Mijn wing is ook goed bezig en we gaan wat met ze drinken; ondertussen zijn er 2 vrienden van ons bij gekomen. Ik #close mijn target even en preplan een day2 (volgende date). Ik doe een spelletje met mijn wings target waardoor ze hem een dansje moet leren.

Maar daarna gaat hij weg en wingt niet meer, gelukkig is mijn andere maat er om te wingen en we gaan een club binnen op de stadhuisplein om te dansen. Ik escaleer en ga voor make out; de eerste paar keren krijg ik de check of gaat ze naar achter; dan na like 5x zegt ze niet hier. Mijn maat moet de trein pakken dus kan niet meer wingen; we gaan naar buiten en ik neem afscheid met 3 zoentjes waarvan de laatste 2 make outs zijn.

Whatsapp contact

Ik sms HBrood de volgende dag:
Edin: Haha nu kijk je voor niks ;P
Zij: ;-)
Zij: Ah.. kleintje! Kan je andere kee mij bellen? Vanavond laat ofzo? IK ben nu al bij mijn broertje aan het eten! Kusje

Ik bel haar op en heb een gesprek van like 25 min; wat seks talk en ik eindig met dikke tongzoen! Zij: dikke tongzoen terug!

De volgende dag…

Zij: Hoi! Jij ligt vast nog in je bed. Ik ga zo naar Rotterdam bij de euromast in t park hangen met een vriendin. Ik weet niet tot hoelang dus misschien kunnen we daar vanavond wel afspreken.
Edin: Yeah it’s cool laat maar weten

Eindelijk ontmaagd op 18

Daarna stuurt ze nog 2 smsjes (irrelevant)
Ik bel der namelijk op en stel alsnog de date vast bij haar thuis in Zwijndrecht.

De date

8 uur spreek ik af in Zwijndrecht 10 juli, ik kom de trein uit en ik zie haar daar zitten.
Ze kwam net van een park met een vriendin, die was er ook nog bij. Ik stel me even voor aan haar vriendin en daarna gaan we richting haar huis. We gaan op de bank wat drinken en ik vertel wat verhaaltjes , role playing etc. awesome shit dus..

Ik probeer haar een paar keer te zoenen maar ze plaagt door met tegen te houden met haar armen ; ik boven en zij onder; of door haar gezicht naar beneden te draaien.
Na een aantal keer proberen lukt t me toch; kino etc. Ik til haar ineens op van de bank;
Edin: Het stinkt hier kom we zoeken een andere plek >> richting slaapkamer >> op bed gooien
*make out* rustig voorspel en dan gaan de kleren uit, ze heeft een mooier lichaam dan ik dacht.

Seks voor het eerst

Als we klaar zijn gaan we een blowtje roken op haar balkon en maken we een harde connectie;
Dan begint ze weer aan me lul te voelen en krijg ik een boner; dus ik duw haar de kamer in, geil haar op terwijl we weer de slaapkamer in lopen. Ze pijpt me en we hebben seks op de grond;
Dan gaan we slapen en in de ochtend hebben we weer seks. de bel ging nog.

Nu komt een issue waar ik mee zat; ik kwam alle 3 de keren niet goed klaar door penetratie; ik moest het achteraf steeds zelf doen. Zij kon wel klaarkomen.
Verder was ik gwn heel relaxed en op mijn gemak; miss zat ik alleen iets te veel in mijn hoofd (dat dacht zij namelijk).

Miss moet ik even helemaal stoppen met rukken; ik doe het nu zo’n 2x per week.
Voordat ik wegging nog even tegen haar kamerdeur aan gegooid; keiharde make out en opgetild en make out.
Toen verlaatte ik har en ze zei vanuit haar balkon nog eens gedag.