Online dating; ervaringen van een man

Online dating is altijd al een onderdeel geweest van ‘de vijver’ waaruit ik vis. Het was voor mij altijd een manier om meer ervaringen te krijgen met vrouwen.

Tegenwoordig is het in het ‘nieuwe normaal’ uitgegroeid tot een skillset die noodzakelijk is als je geregeld dates wilt regelen. Je kunt met je smartphone tegenwoordig makkelijk Tinder, Bumble, Fruitz of Badoo downloaden en beginnen met swipen.

Er zijn veel valkuilen voor mannen bij het online daten. Online vindt je erg veel artikels die bedoeld zijn om vrouwen en mannen te verdelen. Is het makkelijker voor vrouwen of voor mannen bij online dating? Hier wordt een onzinnige vergelijking gemaakt naar mijn mening. Daarom voel ik mij genoodzaakt om mijn ervaringen te delen. Om een hart onder de riem te steken van mannen. En hopelijk heb je hier als vrouw ook wat aan.

Online Dating profiel

  • Besef dat er ook bots, transseksuelen, filters, prostitues op de platformen zijn. Altijd, geen uitzonderingen.
  • Ben je op zoek naar iets serieus? Ga dan niet af op een profiel met 1 foto of een profiel die té overduidelijk sexy foto’s bevat. Ook een instagram of Snapchat account op het profiel openenlijk delen of aangeven dat je haar op een ander platform moet berichten. Bovenstaande dingen betekent dat zij niet op zoek iets naar iets serieus. Misschien zoekt ze wel friends with benefits?
  • Wanneer zij in haar online dating profiel-tekst aangeeft dat ze spontaan, gezellig en/of altijd in is voor dingen. Of dat ze impulsief of gek is. Dit betekent dat ze waarschijnlijk wel open staat voor korte termijn seksueel-contact. Vrouwen, vooral in deze tijd, zijn op zoek naar seksueel contact. Ik spreek hier uit eigen ervaring.
  • Als een vrouw in haar online dating profieltekst heeft staan dat zij een vrouw is met humor. Dit betekent meestal dat zij zichzelf niet mooi vindt. Want ze wil geen competite aangaan met andere vrouwen op uiterlijk & verzorging.
  • Als haar dating profiel alleen close-up foto’s van haar gezicht heeft, dan vind zij haar lichaam niet mooi.

Mijn dating profiel tekst 

De man waar je de afgelopen jaar naar op zoek bent geweest (en misschien nog niet helemaal bewust), heb je gevonden.

Want, Je zoekt:
Een stabiele man met een jeugdige blik op het leven. Een zelfverzekerd persoon die verantwoordelijk handelt en nederig blijft. Een flexibele man die impulsieve positieve energie omarmt.
Volwassen en Open-minded. Mid-life én in de bloei van het leven. Meeverend én standvastig. Ja, we bestaan.

Reden voor lidmaatschap hier:
Fijne en intensieve relaties gehad, met loslaatmomenten waarmee ik het vrouw-man samenzijn nóg dieper ben gaan waarderen en koesteren.
Open sta ik voor: verrijking, zoektocht, avonturen, een persoonlijke band en een serieuze lange termijn uitdaging.

Ga jij mee aan boord?

Wees gerust. K ben aardig en reageer 🙂

Beste-Dating-Profiel-Bewijs-Profiel-effect
DutchGerman