Nightgame Den Haag @ Paard van Troje

Nightgame Den Haag @ Paard café, club Seven en Pijpelaar. Ik spreek in de avond af met Yannick in Den Haag. Ik word opgehaald door een maat van me in Rotterdam en we rijden naar Den Haag. Na wat gekut met parkeren gaan we richting grote markt. Ik zie gelijk mn 1e set van de avond, 1 set HBblond. Ik open met mijn geweldige 5 minuten opener, ze reageert positief ookal kan ze slecht nederlands. Daarna begin ik in t engels te, wat cold reads: ahh your a Swedish girl right, all beauifull woman are from Sweden. Hihi thx, but Im not Swedish.

Dan word ik gebombardeerd door een beest>>Yannick Cool dat hij me komt omhelzen, maar hij neemt wel me set over ;p. Fuck it, ik ontmoet zn vriend die hij heeft meegenomen. Blijkt dat hij onlangs was aangereden en op veel plaatsen gebroken botten had die aan t herstellen zijn en hij gaat tog uit>> DIKKE PROPS. Deze avond nightgame in Den Haag wordt leuker.

Nightgame Den Haag: Ik ben een btj down

Ik ben een btje down dus ik pep mezelf ff op en loop naar een 3set zonder iets in gedachte als opener. Er komt de vraag uit waar vanavond een cool feestje is. Ik krijg uitgebreid antwoord en ik doe wat statement, cold reads. Dan komt Yannick met high energy binnen met de heey ‘steel me vriendje niet’ opener. Ze reageren niet zo goed , jaa het is eerder andersom blah blah bullshit. En poeff ze zijn weg. Dan gaan we naar Paard café en zeggen hallo tegen onze goede vriend Rachid en t toiletmeisje Gaby. We praten met heel t personeel, de andere bouncer en garderobe meisjes.

Sexy women with fresh coctails, pool party
Sexy women with fresh coctails, pool party outdoors. Beautiful girls relax at the poolside in sunny day, summer vacation of attractive girlfriends

Dan gaan we naar t café gedeelte van t Paard en ik open wat sets en probeer mn maat een boost te geven om ook met mensen te gaan praten. Ik open een 2 set met de ‘hebben jullie theo gezien opener’ Yannick komt ff wingen maar ze zijn saai dus gaat hij weg. Ik blijf nog even en mn maat komt erbij staan en we chitchatten wat. Ik maak wat coldreads, statement maar er komt niet veel uit. Ze willen dat we weggaan maar gaan niet zelf weg, duss ij blijven staan ookal zeggen ze meerdere keren: doei!

Dan zeg ik omdat ze me een btje vervelen, okee gaan jullie maar weg dan Yannick en zn maat zitten ergens in set, ik ga naar de rookruimte. Er komt een 2 set door de deur en ik zeg mn maat dat hij ze even moet vragen of ze zusjes zijn. Hij pussyd out dus ik open:Eey dames, snel een vraagje, pauze… jullie zijn zusjes he? Chick waren zoals Yannick zou zeggen suicide girls>> piercings overal in t gezicht maar ze hadden beide een lekekr lichaam.

De één zegt ja en de ander nee, haha jullie moeten wel je strategie klaar hebben blahblah awesome shit. Mn vriend komt erbij staan>> stellen voor.. Deze chicks praten heel graag>> ik moet ze soms even rustig maken… eey war is jouw uitknop blahblah awesome shit.. Ik kom er subtiel achter dat 1 een vriend heeft en de ander niet.. We bouwen wat connectie en leaven daarna. Ik wil nog voor facebookclose gaan maar lukt niet dunno waarom want ze smeekten ons zowat om niet weg te gaan.

Maar we gaan tog weg  ff Yannick zoeken hij is uit zn set, we gaan naar beneden bij de garderobe maar ze zijn er niet, dan komen we ze boven tegen en ze willen weer naat t cafe gedeelte. We komen de suicide chicks tegen en trekken ze mee naar de dansvloer en doen wat gekke dansjes.. Dan zie ik een chick die ik elke week in t Paard zie, ik praat wat en onmoet haar vriendin maar vind ze beide niet aantrekkelijk dus ik leave al snel.

Dan willen we naar club Seven gaan want daar is een international party en Yannick zegt dat daar ook wat gasten van t forum zijn waaronder Jeffrey (Blazter).We bouncen naar club Seven en openen daar wat sets bij de ingang, lekker sociaal doen>> suicide chicks komen langs en we praten wat en gaan dan onze jassen ophangen. Dan gaan we naar boven en ik zie Yannick met een dude praten>. Probably Jeffrey dacht ik. Ik open eerst een 1 set en praat wat gwn sociaal direct zijn.. Dan gaan Yannick en de rest even verder en ik ga naast een chick zitten waar Jeffrey zit met een chick op zn schoot.

Wat cold reads tijdens nightgame Den Haag

Het is heel waarschijlijk een vriendin van der dus ik ‘wing’ em ff ;p Ik doe wat cold reads, statements. Dan ga ik weer verder. Keihard partyen en biertje doen.Dan zie ik een chick langslopen:

 • HBrood, het is al half 2 ofso dus ik open superdirect.
 • Edin: Jij bent egt focking sexy, ik moest jou even ontmoeten
 • Zij: smile ahh das lief ik ben blahblah
 • Ik begin gelijk keiharde kino op te bouwen en doe wat random questions, ahh je bent mn vriendin voor de komende 5 minuten.
 • Dan vraagt ze mn leeftijd.
 • Ik ben 72 maar rook niet 
 • Ze reageert positief maar wil egt me leeftijd weten.
 • Raad maar .. ze schat me 20 ik zeg dat ik 18 ben.. omg zo oud is me broertje.. ik draai de rollen om en zeg dat ze me waarschijnlijk niet bij zou kunne houden.
 • Ze gat mee in me frame maar zegt dat ze naar een vriendin gaat zoeken. Ik trekt der snel terug en bouw ff wat connectie dan leavet ze.

Ik open kort daarna een brunette:

 • u r fricken cute I had to say
 • hello.. ze reageert positief en we dansen wat maar ze moet egt haar vriendinnen zoeken zegt ze.. ik leid haar maar als we de vriendinnen hebben gevonden wordt ze weggegtrokken>> FUCK it.

Ik ga weer verder. Ik geef Jeffrey even een hand en stel me voor.Dan open ik een Aziatisch schattig meisje en begin gelijk met der te schuren. Ik krijg veel compliance ze laat alles toe. IK til der onder andere op en ze schreeuwt t uit van de vreugde. Yannick wingt me maar er komt nog een grote eindbaas tussen die begint te cockblocken.

Ik duw mijn maat richting de bolle maar hij begrijpt t niet Ik draai mijn target om zodat we nu een paar meter van haar set af zitten. Kino,, en ik ga voor make out.. ze houdt haar handen voor der gezicht.

Ze blijft wel staan,, ik isoleer naar een ruimte waar ik wat kan praten om connectie te bouwen>> lukt voor geen meter deze chick is of heel dom of heel dronken. Ik leid haar weer naar de dansvloer>> dan kmt een vriendin haar wegpikken>> fuck it.

Ik trap wat lol en ik zie wat gasten die heel goed van t forum kunnen zijn.. Yannick bevestigt het. Ik zie Timo van t forum en groet em. Ik heropen HBrood en doe wat random awesome stuff maar Bas trekt der van me weg. 

Dan maak ik ff een rondje en ik kom HBblond tegen: mn 1e set van de avond. Ik herkende haar niet gelijk maar zij mij wel.

 • Zij: finger pointing at me ,, heeey high energy it’s youIk trek haar meteen naar me toe en zeg wat awesome stuff,, ik noem haar weer Swedish girl , ik vraag der echte naam weer en kdoe wat role playing en future projection..Yannick komt langs en zegt dat we over 10 min gaan bouncen dus close ff snel.

Na een paar minuten na veel kino maak ik sterk EC en triangle gaze : make out Dan beginnen we te schuren k krijg een paal in me broek Dan trek ik der met der haren naar achter , ik sta nu achter haar met mijn lichaam tegen haar kont. 

Make-out

Ik zeg dat ik zo weg moet en #close en fb-close haar. Ik weet eigenlijk alleen haar naam. Maar ik leave en probeer Yannick te vinden samen met mn maat>> ik bel em op en hij zegt dat tie zn maat thuis is brengen.

Ik kon dus nog blijven ;[ We gaan terug en ik zie HBblond en zeg har dat ik nog niet wegmoet.. Ze beschuldigt me speels dat ik aan t liegen was ;p

Ik pak der keidominant beet en duw haar richting een muur make out . Dan kom ik erachter dat ze 20 is en blahblah studeert (vergeten ). Ik zeg tegen haar dat ik nog even me vrienden ga opzoeken duss ‘doorbeesten’.

Ik zie Timo in een set lekker bezig zijn en ik zie Bas en MaQ (ben je naam ff kwijt dude) Ik groet ze ff en stel me voor. Ik zie de suicide chicks van t Paard weer. Ze willen net leaven dus ik trek er 1 naar me toe..

 • edin: blahblah awesome shit hoe durf je nu weg te gaan blah. Zij: eey nu ben ik mn vriendin kwijt door jou smile.. ik had hier probably voor make out moeten gaan maar ze loopt weg.
drugs-chick-versieren-bol
Een typische drugs-chick
 • Dan is t tijd om weg te gaan en we lopen naar buiten, we wachten even op de grote markt op Yannick. Praten nog wat met paar mensen. Dan gaan we naar de Pijpela.We verwachten daar sowieso nooit zoveel van en nu was het weer niet egt targetrijk. Er komt 1 geile chick langs Yannick en ik beveel hem te openen. Hij heeft gelijk door dat dit een must is in deze tent.

Dan praat ik met nog wat mensen. Ik open de pbb enige redelijke set: 5 set met de ik hou van beren opener. Ik kreeg de meest bizarre reactie tot nu toe op deze random opener. Ze ging me interviewen ;p

Succesvolle nightgame Den Haag

Welke beer vind je het leukst>> welke kleur blahblah lol;pDan komt Yannick wingen, zijn target was naar de plee en hoort tot deze 5 set. We stellen ons voor en praten wat met zijn target..

We doen weer awesome shit zoals we altijd doen maar yannick zet niet hard door omdat zij weinig zegt maar ik ga zn target niet stelen ;pWe leaven, ik neem wat dropjes mee en t was weer een succesvolle en leuke avond.

Notes nightgame Den Haag

Notes:• Nog meer schijt aan sets die niet lukken, vanaf t begin van de avond lol trappen• Voor de make out gaan als t kan>> wss bij 2 sets had ik voor de make out kunnen gaan en grote kans gehad dat ze er voor in waren• Yannick beter wingen• Gelijk logistics uitvogelen als het ‘on’ is en ik snel voor de make out ben gegaan>> super seksual frame aanhouden.

DutchGerman