De Nederlandse vrouw versieren werkt anders, hoor ik hem zeggen. Ik ben op een maandelijkse versier meeting waar ik het bedrijf RSD noem. Mijn gesprekspartner geloofde niet in de technieken van RSD, want dat werkt alleen op Amerikaanse wijven.

vrouwen-bikini-hollands
Hollandse vrouwen

Kennelijk heeft deze persoon zijn oren niet genoeg open gezet, want een bedrijf als dat geeft ongelooflijk veel waardevolle informatie.

Toch heeft die persoon mij aan het denken gezet. Ik ben een Nederlandse man, en ik heb grotendeels Nederlandse vrouwen versierd.
Als ik dit vergeleek met sommige versiervideo’s die ik op Youtube zie. Kan ik wel wezenlijk verschillen merken in het gedrag van de Nederlandse vrouw met die van bijvoorbeeld een Amerikaanse vrouw.

Elke vrouw is anders

Het scheren van een groep vrouwen die dezelfde nationaliteit delen over één kam kan nooit helemaal accuraat zijn. Elke vrouw is weer anders en heeft een andere aanpak nodig. De Nederlandse vrouw versieren is om die reden dus ook verschillend. Voor dit artikel ga ik echter wel generaliseren. Zo kun jij lezen wat mijn ervaringen zijn. Want misschien ben jij, net zoals ik, het meest geïnteresseerd in de Nederlandse vrouw.

Haar eigen mening

Een vrouw heeft altijd gelijk ookal heeft ze niet gelijk. Een zin die vaak door mannen is uitgesproken. Niets is minder waar voor de Nederlandse vrouw. Maar wat een wezenlijk verschil is die ik heb gemerkt in vergelijking met andere vrouwen is het volgende. Andere vrouwen, en ik heb van vrijwel alle etniciteiten een vrouw versierd. Niet elke Afrikaans land, maar dat is kwestie van smaak. Maar goed, even mijn ervaringen tijdens deze veroveringen. En wat ik in mijn omgeving heb gemerkt van vrienden van kennissen. Oke nu komt het.

vrouw-feminist-eigen-mening

De Nederlandse vrouw is direct en snel in haar mening uiten. Ookal vindt ze je leuk, het overgrote gedeelde deinst niet terug om jouw gedachte proberen te veranderen. Maar dit is toch bij alle vrouwen zo?
Nee, in feite zijn ze totaal anders. Bijna elke ander soort vrouw die ik versierd heb, wachtte geduldig af met het hard uiten van haar mening totdat we elkaar beter kenden.De Nederlandse vrouw is dus in vergelijking met de andere vrouw een veel eerlijk mens eigenlijk. Of in ieder geval, dat is een manier om het te bekijken. Ze is niet bang te riskeren je te verliezen door te vertellen waar het op slaat.

Hoe ga je hiermee om bij de Nederlandse vrouw versieren?

Neem niet gelijk jouw woorden terug. Dat is mijn eerste en belangrijkste advies. Je wilt niet weten hoe vaak ik heb meegemaakt dat mannen dit doen. Je ziet de aantrekkingskracht de zij voor hem heeft gewoon compleet verdwijnen. Als de Nederlandse vrouw alsnog voor hem ging, was dat puur voor eigen gewin omdat hij er ‘lekker’ uitzag. En zij was natuurlijk geil of verveeld.


Daag haar uit maar niet te veel. Ik gebruik altijd de volgende techniek. Ik veer een beetje mee met haar worden. Heel simpelweg demonstreer ik aan haar dat ik begrijp vanuit welk perspectief zij komt. En zodra zij haar verdediging een beetje laat zakken, kaats ik de bal terug. Het liefst gebruik je hiervoor een goed onderbouwde mening en geen klinkklare onzin. Dat kan een Nederlandse vrouw meestal niet waarderen. De Nederlandse vrouw versieren is een leuk machtspelletje.

En zij was natuurlijk geil of verveeld

dutch-woman-sexy

Entitlement 

Deze directheid en eerlijkheid staat nauw in contact met hun gevoel overal recht op te hebben. Misschien heeft het te maken met de Nederlandse opvoeding, of het socialistische karakter van het Nederlandse systeem. Maar Nederlandse vrouwen willen het beste van het beste. Ze leren al op jonge leeftijd om te gaan met ‘losers’. Een onverschillig bitchy karakter zit absoluut in het arsenaal van een mooie Nederlandse vrouw.

En hier weer stel je de vraag natuurlijk. Waarom is dit zo wezenlijk anders dan bij andere vrouwen over de hele wereld? Elke vrouw wijst toch dagelijks mannen af, zelfs al ziet ze dat niet zo? Ja dat klopt

Maar, de Nederlandse vrouw, vooral als zij onderdeel van een groep is. Voelt zich machtig, in controle en is niet snel te overtuigen op andere gedachtes die zij niet al zelf bedacht had.

dutch-women-volleybal
De mooie vrouwen van het Nederlandse Volleybal-team

Een Nederlandse vrouw zal zonder gedoucht te hebben claimen dat jij stink. Om een extreem voorbeeld te noemen wat mij overkomen is. De meeste Nederlandse vrouwen douchen echter wel hoor, dus wees maar niet bang. De meeste scheren ook hun poes als ze uitgaan, op basis van mijn statistiek is het 19 op de 20 die dit doen. Heel goed Nederlandse vrouw.

Hoe ga je hiermee om bij de Nederlandse vrouw versieren?

Je wilt de Nederlandse vrouw versieren. Dan heeft het geen zin om een vijand van haar te maken. Veel te vaak heb ik dit zien gebeuren. Nederlandse mannen kunnen niet omgaan met het feit dat de Nederlandse vrouw het gevoel heeft recht te hebben op het beste. Dit heb ik zelfs gezien bij andere coaches. De wereld is niet zoals zij willen dat hij is. En daarom verhuizen ze naar een ander land waar het beeld van vrouwen dat zij hebben ‘beter’ past. Ik vind dat een beetje zwak. Iemand met echt goede game past zich aan. En zo doe je dat ook bij de Nederlandse vrouw versieren.

Je wilt haar het gevoel geven dat jij begrijpt waarom zij recht heeft op het beste. Ga aan haar kant staan. Geef haar redenen waarom ze inderdaad ‘speciaal’ is. Nadat je denkt dit echt bewerkstelligd te hebben, gebruik je jouw autoriteit die zij jou onbewust of soms bewust heeft gegeven. Jij snapt namelijk waarom zij zo’n beeld heeft van haar zelf. Je zult merken dat ze zich daarna wat kwetsbaarder op zal stellen. Ze zit natuurlijk ook met onzekerheden maar kan dit slechts delen met mannen die haar ‘snappen’.

In het kader van haar beeld van haar, ga je haar uitdagen en door jouw ‘hoops’ laten lopen. Zorg dat je weet wat zij belangrijk vindt, en daag haar uit of zij ook wel echt leeft naar die beeld van haar zelf. Dit zal haar het juiste pad op leiden. Het liefst natuurlijk naar jouw bed toe.