Mooie vrouwen bekijken

Mooie vrouwen werken vaken ontspannend. Soms motiverend. Omdat een mooie vrouw rust kan bewaren. Maar zij kan ook vurig van passie zijn.

Vrouwen om van te genieten

In vergelijking met mannen, zijn vrouwen veel meer opvallend in uiterlijk. Ronde vormen, glanzende huid en stralende lach.

Vrouwen online profielen

De laatste paar maanden ben ik bezig geweest met het verzamelen van mooie vrouwen. Natuurlijk is dit subjectief en voor iedereen anders.

Daarnaast vallen er een aantal dingen op. Artificiele verandering aan het lichaam vind ik persoonlijk totaal niet erg. Sterker nog, ik prefereer een vrouw die daar wel voor openstaat.

Echter zou ik een vrouw nooit opdwingen dat ze een chirurgische behandeling moet ondergaan. Want ik heb dit namelijk zelf ook meegemaakt en dat is geen pretje.

  • Vrouwen die mooi zijn, zijn eerder geneigd zichzelf nog mooier te maken met filters en editing.
  • Ik spot veel reptilians of artificieel gemaakte pupillen. In ieder geval kan ik duidelijk eclips achtige pupillen waarnemen.
  • Mijn nieuwe doel is dan ook om een reptiel of lizard hybride chick te versieren. Als ze niet bestaan, is mijn doel hoog gegrepen. Als ze wel bestaan, sta ik open voor inter-raciaal daten.
  • Hieronder kun je een aantal voorbeelden van dat soort vrouwen zien. En je eigen oordeel vellen.
DutchGerman