10 jaar geleden zat ik in de meest depressieve periode van mij leven..

Waarom? Ik had geen vrouwen in mijn leven. Nooit gehad. Ik wist dat ik moet veranderen maar ik wist niet hoe.

Tegenwoordig help ik mannen de vrouw van hun dromen te versieren. Ik heb zelf honderden vrouwen versierd en heb mij nog nooit zo gelukkig gevoeld.

flirten-is-te-leren
Hoe is dit allemaal begonnen?

Het was weer een waardeloze avond van zuipen met vrienden zonder 1 vrouw te hebben gesproken. De volgende dag begon ik online te zoeken naar oplossingen. Ik typte in op Google: openingszinnen om vrouwen te versieren. Als ik maar een openingszin had, kwam alles goed.
Ik leerde geen magische openingszinnen, maar ik leerde wel iets anders. Ik leerde dat vrouwen versieren te leren is. Dat ik beter met vrouwen kan worden. Ik heb mezelf toen beloofd deze vaardigheid te meesteren tot aan mijn dood.

En toen ging het los..


Ik ben naar tientallen seminars geweest en heb de wereld rondgereisd om van mannen te leren hoe ik beter kon worden met vrouwen.
Ik groeide heel snel, en was na 4 maanden ontmaagd. En binnen een jaar tijd was ik al met tientallen vrouwen naar bed geweest. Ik was nog nooit zo gelukkig geweest.

Het duurde niet lang meer voordat mannen mij kwamen vragen om hulp in hun liefdesleven. Ik was verrast, want ik vond zelf dat ik nog veel beter kon worden.

Maar ik kon mij goed inleven in deze mannen, dus ik leerde hen alles wat ik wist.
Ik ben met tientallen mannen op pad geweest om voor te doen hoe ik vrouwen versier. Zodat zij met eigen ogen konden zien wat wel en wat niet werkt.

Avonturen bijhouden

Ik heb mijn avonturen geprobeerd bij te houden. Ik wist dat ik veel sneller kon zien wat ik beter kon doen als ik terugkeek naar mijn gedrag.


Eerst schreef ik alles op in verhaaltjes en postte ik dat op een online forum over vrouwen versieren. Deze verhalen kun je hier lezen.


Er waren hoge momenten en er waren lage momenten. Nu op terugkijkend is het de hele reis waard geweest.
Na een tijd werd ik benaderd door een van de grootste datingcoaches van Nederland: Pim Smoothdoc van de Dating Doctors.

Hij zag potentie in mij om veel mannen te kunnen helpen en hij wilde met mij een project starten.
Ik zag dit direct al een uitdaging om beter te worden.
We zouden overdag samen op pad gaan met camera en audio apparatuur om alles vast te leggen. Ik zou vrouwen aanspreken en versieren op camera.


Ik zag dit direct als een volgende uitdaging en een manier om nog beter mijn gedrag met vrouwen te bestuderen.

Zoek naar rolmodellen

Tijdens mijn reis om beter te worden met vrouwen was ik altijd op zoek naar rolmodellen. Mannen waar ik van kon leren.


Als ik deze mannen tegenkwam, zag ik hen natuurlijk het liefst in actie. De snelste manier om een vaardigheid te leren is door jouw wereld te vullen met mensen die deze vaardigheid uitvoeren.


Wanneer ik video’s van mannen bekeek die goed zijn met vrouwen, nam ik hun gedrag al snel over. Ik werd in een rap tempo goed met vrouwen omdat ik de dingen die zij goed deden automatisch overnam.

Bewuste gedragsverandering zorgt dat je het probleem vrijwel eeuwig laat verdwijnen

Daarnaast dacht ik bewust na over de reden waarom het zo effectief werkte. Ik keek naar het gedrag van deze datingcoaches en probeerde erachter te komen waarom zij zo goed zijn met vrouwen.
Dit zorgde ervoor dat als ik eenmaal iets geleerd had, ik snel daarna wist waarom ik dit geleerd moest hebben. Ik raakte het daarna ook maar zelden kwijt. Ik was vrijwel eeuwig verholpen van mijn probleem. Ik was goed met vrouwen.

Ik ben goed met vrouwen

Ik realiseerde me dat ik zo veel geleerd had door te kijken naar andere mannen, dat ik goed geworden was met vrouwen.

Daarnaast had ik zoveel in de praktijk uitgetest dat ik nooit meer terug kon veranderen in een nerd. Want dat was ik vroeger gewoon, een nerd. Na een tijdje hadden Pim en ik zoveel videobeelden verzameld dat bijna elke mogelijke situatie met een vrouw op camera was vastgelegd.

Steeds meer vrienden van ons vroegen naar de beelden, en vonden dat wij onze kennis over flirten en video’s over flirten moesten delen.

DutchGerman