Voorstellen om ergens naar toe te gaan om wat te gaan eten of drinken. Om vervolgens bij jou thuis eindigen.

Dit is een essentieel onderdeel bij het versierproces. Het is namelijk belangrijk dat een bepaalde richting begeleidt Als je het namelijk aan de vrouw overlaat. Dan komt er vaak helemaal niets van terecht.

Leiding Geven en Pro Actief zijn

Probeer minimaal 5 minuten met één enkele vrouw in gesprek te zijn. Als het goed gaat moet je haar proberen te verplaatsen en/ of zoenen. Een vrouw zal zich meer bij jou vertrouwd voelen als ze op meer dan één plek is geweest met jou. Doe je dit met mannelijke energie, dan zal ze met je meegaan. Doe je dat niet en ben je bang dat ze ‘nee’ zal zeggen, dan gaat ze niet met je mee.

Meestal verplaatst ik een vrouw of zoen ik met een vrouw zonder antwoord van haar te verwachten. Als ze er enigszins tegenin gaat stop ik. Als ze niets doet, dan is dat een JA.

Nu heb je een vrouw dus verplaatst van de plek waar je haar aansprak en je weet dat ze het leuk vindt. Dit kun je merken doordat ze aandachtig naar je luistert, je aanraakt en lacht om je stomme grapjes.

Oke, de uiteindelijke bepaling of jij deze vrouw mee naar huis gaat nemen vanavond zal liggen aan haar situatie. Is zij verantwoordelijk voor iemand in haar groep, wat moet ze morgen doen? etc.

Hier moet je dus zo snel mogelijk achter komen als je haar hebt verplaatst. Met wie is ze hier? Wie slaapt bij wie? Woont ze alleen? Moet ze morgen naar school/werk? Al deze vragen kun je gewoon aan haar stellen.

Als blijkt dat er geen grote blokkades zijn en je de vrouw kunt meenemen naar jouw of haar huis, dan ga je haar weer verplaatsen. (Richting je/haar huis)

Leiden in baby-stapjes

Het gaat om baby stapjes: van de club naar de ingang, van de ingang naar de kebabzaak en van de kebabzaak naar de taxi. Zorg dat er altijd een reden is waarom je haar daarnaartoe neemt. (behalve seks)

Zeg haar bijvoorbeeld dat jullie alleen gaan knuffelen omdat je niet zo makkelijk bent. (dit leidt tot seks)

Het laatste deel van de avond is het harde deel. Dit is het deel dat de clubs leeg beginnen te lopen. Hierin moet je geen halfzacht ei zijn. Je spreekt vrouwen alleen met luide stem en seksueel aan. Hoe minder direct je ze aanspreekt, des te meer ongemakkelijk wordt het voor jou en haar. Des te eerder wil ze nog meer beschuitbussen met je leeg eten….

Een openingszin die ik meestal gebruik is: ‘jij bent sexy, wie ben jij?’ Dit terwijl ik dicht op haar staat met strak oogcontact. Deze werkt heel goed.

Verder probeer ik er nooit langer dan 2 minuten over te doen om een vrouw te zoenen/verplaatsten in dit deel van de avond. Van daaruit neem ik haar ergens mee, vraag naar haar situatie en speel daarop in.

DutchGerman