Wat is een lat-relatie?

Een latrelatie is een liefdesrelatie waarbij het koppel niet samen een huishouding vormt. Vaak wonen zij ook nog eens in andere landen.

Lat-relaties lijken steeds populairder te worden. Ook door nieuwe normaal. Het is momenteel voor veel mensen. Dit betreft mannen en vrouwen van alle leeftijden, en in allerlei soorten relaties.

Het is voor degenen die eraan gewend zijn onafhankelijk te zijn, iets makkelijker dan voor anderen. Iemand die onafhankelijk en zelfstnandig gewend is te lezen, voelt zich misschien gestikt om dag naar dag met iemand samen te leven.

Voor sommige is een LAT-relatie ideaal

“Sommige stellen doen het heel goed met LAT, vooral degenen die op zichzelf een heel onafhankelijk en actief leven leiden.

Hoewel dit misschien niet het geval is voor stellen die voor het grootste deel van hun emotionele steun niet van elkaar afhankelijk zijn.

Daarom kunnen veel mensen het moeilijk hebben. Zoals het feit dat zij hun partner niet in de buurt hebben. Soms heb je de nehoefte om te  praten of behoefte aan fysiek contact moeten zijn.

Bovendien, voor sommige mensen kan een LAT-relatie tot vertrouwensproblemen leiden. Want hoe langer je jouw partner niet ziet, hoe groter de kans dat hij/zij mogelijk in een verleidende situatie terechtkomt. “De fysieke afstand kan leiden tot misverstanden en de constante druk van gescheiden levens leiden.

De fysieke afstand kan leiden tot misverstanden en zelfs break-ups

misverstanden-bruid-blondine

Handige Tips

Populairste

DutchGerman