Kwalificeren begint wanneer een vrouw aangetrokken tot je voelt.

Kwalificeren betekent dat je de vrouw de reden geeft waarom je haar aanspreekt, opbelt, met haar af wilt spreken en met haar naar bed wilt. Dit bedoel ik natuurlijk niet 100% letterlijk. ‘Ik wil met je naar bed omdat je..’ Dat zou wel heel maf zijn. Nee, het gaat erom dat zij een bepaalde zekerheid heeft over of je haar wel of niet leuk vindt.

Je kunt relaxen en de vrouw jou laten versieren.

Bij kwalificeren:

Jij wordt aangetrokken tot haar en wordt nieuwsgierig over haar als een vrouw.

Er zijn verschillende manieren om een vrouw op de juiste manier te kwalificeren. De ouderwetse manier was om een aantal doelgerichte vragen te stellen, waarop de vrouw kon antwoorden. Als ze op een manier antwoordde dat ze zichzelf naar je aan het bewijzen was, dan beloonde je dat door haar aan te geven dat heel erg leuk aan haar te vinden bijvoorbeeld. Je zou aan haar kunnen vragen: ‘’Er zijn zoveel mooie vrouwen hier, wat maakt jou zo speciaal? ‘’

Deze manier is simpel en kan goed werken. Maar het is zo afgezaagd en algemeen. Je leert de vrouw niet echt kennen op deze manier. En elke vrouw zou zich gaan bewijzen in zo’n situatie als jij voor haar waarde hebt op dat moment. Kwalificeren is het omgekeerde van Aantrekken of waarde communiceren.

Nu moet zij jouw interesse winnen, daarom kwalificeer jij haar. Kwalificeren is onderdeel van het datingproces.

Kwalificeren geeft jouw redenen om haar leuk te vinden wat niet gebaseerd is alleen op haar uiterlijk.

Van Aanspreken Tot Seks In 7 stappen – Flirten Voor Gevorderden – DEEL 1

Ik gebruik zelf een andere manier om vrouwen te kwalificeren. Belangrijk bij mijn manier van kwalificeren is dat je niet ‘te snel’ beloont. Als je namelijk alles wat de vrouw zegt leuk vind, ben je net zoals al die andere JA-knikkers. Je bent helemaal niet anders.

En aan de andere kant vind ik dat je als man duidelijk moet weten wat je wilt. En om er achter te komen of de vrouw voldoet aan jouw standaarden, is het belangrijk goed door te vragen. Ik zelf hou bijvoorbeeld van vrouwen die heel vrij zijn en waarde proberen toe te voegen.

DutchGerman