Huisfeestje bij vriendin was erg leuk. Vrijdag had ik een feestje bij een goede vriendin en vriend van mij. Er waren nog 5 vriendinnen van haar bij, verder geen dudes. Het was een leuk feestje en heb wat geflirt en stuff, kan alleen totaal geen details meer herinneren want had ook wat gedronken. Niet geclosed

Zaterdag 11 ga ik uit met Yannick en we gaan na wat gekut uiteindelijk naar Plan c. Dit is een club trouwens. We gaan keihard los met zn 2en en socialzen heel goed. We openen hier en daar wat sets. IK open een set met mijn nieuwe random opener die geheim blijft en ze geeft me the look ik zet nog wel even door en ik krijg van haar vriendin te horen: nee ze heeft geen interesse  aww steek in me hard blahblah awesome shit. Door dat uisfeestje ben ik aardig in momentum.

Anders dan huisfeestje, ff wat frisse lucht

We nemen ff een frisse lucht en gaan ff wat eten halen,, koprol maken onderweg awesome stuff Dan komen we terug in Plan c, het is al wat drukker en tijd voor wat meer direct stuff. Ik trek een chick die bij een chode stond naar me toe: voor me opener zegt ze ,, laat me los gast ;P

Die chode was pbb der vriend of ze heeft problemen met zichzelf het doet me nix en kan er alleen om lachenDan open ik een chick in een 2 set waarvan een dude waar ik eerst mee sprak aan t praten is. Ik open met random shit en ik bouw attraction met wat awesome dingetjes die ik zelf heb bedacht met hulp van anderen.

Ze drinkt bier en ik pak t op een gegeven moment zonder t zelf door te hebben uit der hand en neem een slok>> ze vind t niet erg/ reageert er niet eens op. Dan wil ik het gesprek wat serieuzer maken maar isoleren vond ik een kutmoment voor. Hier was een huisfeestje ideaal geweest.

Dus ik besluit nog ff verder te gaan en later te closen. Maar later kwam ik haar niet meer tegen dus stupid me ;[. Na heel de club uitgebeest te hebben gaan we naar Saint-Tropez waar ook 3 maten van mij zijn.We openen wat sets maar mensen zijn heel erg op hun hoede hier, grote bitchshield,, veel dronken agressieve dudes leek t.

Ik krijg een bizarre reactie

Ik krijg een bizarre reactie van een chick die me dreigt een klap te geven en ik kan me niet eens herinneren waarom ( het kwam werkelijk uit t niets vallen en ik was nuchter dus zou t me wel herinneren),

Dus ik open een chick krijg een positieve reactie maar direct daarna,, ik heb een vriend.. Jah ik heb een vader maar ze loopt tog weg achter der vriendinnen aan.

Mooie-bikini-vrouwen-bekijken

Dan opent Yannick een 2 set en ik praat gelijk met haar vriendin (HBblond). IK krijg positieve reacties ookal is zij 24 en ik 18. Stel me voor aan beide. Alleen Yannicks target begint wat t ezeuren dat Yannick zijn frame wat te hard doorzet (oww je bent getrouwd en hebt blahblah kinderen, funny shit dude maar niet te ver doordrijven). 

Dus ze wilt gaan dansen,, ik zeg oke kom we gaan dansen en trek haar naar de dansvloer. ( ik had hier denk ik de vriendin moeten befrienden of iig moeten zeggen iets in de richting als: vind jij wel oke tog?)

Onderweg word ik door iets gescheiden van mn target, dunno wat het was. Zij begint te dansen en ik loop nar de toe, pak der bij der elleboog:

Even wingen

Ik ga Yannick even wingen. Wat btw een grappige taak is in deze club. Ik moet letterlijk al die dronken, seksueel gefrustreerde mannen tegenhouden. Gevolg>> ze doen agressief tegen mij. Maar daar ga ik tegenwoordig veel beter mee om dan vroeger.

Ik geef Yannick nog even een teken dat hij moet isoleren en connectie bouwen maar hij had t niet door ofso of vond het niet het goede moment door. Ik weet zeker dat hij die chick kon closen als tie dat had gedaan. Dan openen nog wat sets maar niet veel hooked, we leaven.

Notes huisfeestje & uitgaan

Notes:• Als er attraction is, probeer altijd naar een close toe te werken want miss krijg je daar de kans niet meer voor• Hou Yannick een beetje onder de duim>> zijn self-amusement kan zijn sticking-point zijn/worden.

DutchGerman