Flirt-report @ Riva

Flirt-report @Riva BEEST feest. Het is avond en ik heb weer de hele dag gewerkt, met Pim (Insider) in Rotterdam om mensen te werven. We hebben afgesproken met Sander, Arvind, Frans en Yannick (en Nathan). Er is een feest van t Erasmus en Sander heeft kaartjes: om kwart over 11 halen Pim en ik Yannick op en lopen we naar oude haven. Onderweg zegt Yannick nog even tegen een 3 set dat hij van beren houdt: poefff..

Bij de ingang open ik een chick met een grote sleutel, ik opende met de geniale 5 minuten opener. Blahblah awesome shit btje sociaal doen,, voorgesteld ook aan der vriendin. Dan zien we Sander en gaan wel losbeesten op hem ;p nee.. we krijgen kaartjes en gaan naar binnen. Ik zie gelijk een oud klasgenoot van de middelbare school, toen ik nog een chode was.. maar ik praat niet zoveel met haar. Dus verder met dit flirt-report. Gaa verder >> btje sociaal doen hier en daar wat sets geopend met random shit.. gewoon lekker sociaal doen en me voorstellen aan mensen als opener.

mooie-cosplay-vrouwen-Eindhoven

Ik kom Frans en Arvind tegen en we feesten wat>> jas ophangen. Ik bestel bier en gaa wat random mensen proosten en zie al de beestren gewon lekekr sociaal doen. 2 set met 2 eindbazen geopend en toen gingen we een challenge met hun aan. Yannick en ik doen een geweldig dansje en winnen natuurlijk omdat we zo awesome zijn.

Leuk spelletje in dit flirt-report: THE CLAW

Dan verzinnen we een leuk spelletje: THE CLAW!! Je moet gwn clawen op een chick zonder iets te zeggen>>> hilarisch!! Dit bewijst weer dat openen met alles kan,, gewoon oermenstactieken yeaahh! Chicks schrikken niet als je gewoon een klauw op hun schouder gooit en elke keer dat je het weer doet worden ze geiler>> the claw always grows stronger!

Dan is t wel tijd om even wat serieuzer bezig te zijn> alleen maar bullshit blijft niet altijd leuk. Ik zie een lange brunette (HBbrun) 2x langs me komen en ik open.

 • Edin: hee, volgens mij ben jij verdwaald he.. ik zie je nu al een paar keer langskomen
 • Zij: Nee ik ging naar t toilet en ben net terug blah blah
 • Dunno wat ik allemaal precies zei (heb zoveel geopend die avond) wat statements, cold reads awesome shit en ze begon in intervieuwmodus dingen te vragen.
 • Hoe oud ben je>> 72 maar ik rook niet aweomse dingen ;p Ik liet me intentie wel duidelijk zien, meestal gaat dat automatishc als ik tog al seksueel aangetrokken ben.
 • Edin: Nee dit is een club stel geen saaie vragen.. ;p okee ik weet wat leuks
 • Toen ging ik random questions stellen: schorpioenen of salamnders, wat is je lievelingskleur>>> tadaa je bent door de test heen je mag mijn vriendin zijn voor de komende 5 minuten
 • Ze gaat er helemaal in mee: ohhh egt waar gaf ik de goede antwoorden?? Okee ff genoeg bullshit ookal is dat awesome shit ff wat connectie bouwen..
 • Kom we gaan even naar beneden, pak der pols voor ik een reactie krijg. Beneden connectie bouwen, ze kwalificeert zich.. ik ben nog heel erg in chillmodus.. er komen we meisjes langs die ik had geopend en ik zwaai even naar ze.. ze zegt er nix over en probeert me aandacht weer te krijgen..
 • Ze zei iets wat ik niet helemaal leuk vond ofso, weet niet meer wat.. ik maak er een grappig overdreven reactie over en ga een stukje naar rechts op t bankje .. ze komt gelijk aansluiten 

Ik bounce weer naar boven>> kom we gaan dansen,, Ze komt gelijk mee. Boven kom ik erachter dat ze model is.

Mooie-atletische-vrouwen-Breda
 • Het was ook nog eens een statement van mij omdat ze zo lang was >> wow ben je egt model? Cool, handmodel>> pak der hand en speel ermee. 
 • Ze reageert positief>> laughter.
 • Ze vraagt me leeftijd>> ik wist dat zij sowieso wat ouder was . Ze vind t geen probleem dat ik 18 ben en zij 23.
 • Ik daag der een beetje mee uit>> ohh je zoekt naar een boy toy blahblah ze reageert alleen maar positief
 • Ze biedt me een drankje aan, yeaah dat is de 1e keer dat een chick dat voor me doet Ik maak er nog grapjes over> ik dronk bier en zij cola>> ohh je wilt me dronken voeren, nee ik ben niet zo makkelijk blahblah awesome shit.

 

Dat mininterpretation deed ik btw ook egt VAAk bij alles in dit flirt-report. Maar weet niet meer precies op welke momenten.. vb: zij: ja ik woon daar heb net een nieuw bankstel gekocht blah blah Ik: watt?

Nee ik ga niet nu met je mee naar huis om je nieuwe ‘bankstel’ te bekijken en seks te hebben. Kom nou, zo erg geil ben ik ook niet op resultaten in dit flirt-report. Ik heb eerst vertrouwen en connectie nodig Ik escaleer op een gegeven moment hard ( met dank aan Sander en Yannick die dat altijd weer goed aangeven als ik lang in set ben) handen langs lichaam tot aan der dijbenen, wangen tegen elkaar als ik wat zeg.

Tijd om te closen

Tijd om te closen dusTriangle gaze>> edin gaat voor make-out >> ze trekt terug wtf?! Voor een split second dacht ik dat deze chick me helemaal gek zou maken maar gelukkig kwam ik weer terug in de realiteit. Ze zei dat er 3 goede vrienden achter mij stonden die er miss tussen zouden komen, cockblocken.. dus ik isoleer haar weer naar beneden..

Ik ga niet weer gelijk voor de make-out maar praten nog ff. We doen een rollenspelletje over dat ik verkoper ben en zei klant,, ik had der verteld over me werk en hoe je mensen daar eigenlijk ‘manipuleert’.

Ze zegt dat het bij haar niet zou werken. Nee mijn geld zou je niet krijgen blah blah nog steeds rollenspel. Ik weet wat ik wel zou krijgen,, make out. Kort daarna vraagt ze om mn nummer, ze zegt dat ze me een keer wil zien als ik aan t werk ben.

Wat chitchat over der al afgeronde studie: psychologie en waar sommige van mijn favo onderwerpen over gaan. Sociale dynamieken etc. en wat gechat over de studie waar ze nu mee bezig is>> geneeskunde,, wow deze chick heeft alles op orde respect.. Ik kwalificeerde mezelf daar ook op>> wow je bent egt een onafhankelijke vrouw, I like t.

Dan bouncen we weer naar boven , ze wil even dat ik haar vriendinnen ontmoet.. Ik kom iemand tegen,, vogelns mij Frans ik lul ff wat met hem.. en wat andere mensen die om me heen staan. Dan wordt ik op me schouder getikt door een dude>> er wordt naar je geroepen.

Kee thx dude het is HBbrun en ik stel me voor aan der vriendinnen.. ohh we hebben veel over je gehoord in die korte tijd blahblah.. vriendinnen gaan vervolgens weg. Harde kino, make out en ik ga beginnen met sekual frame plaatsten en logistics uitvogelen.

Ze zegt dat ze morgenvroeg ergens moet zijn en dat ze ook zo weg moet>> damnWe hebben t nog wel ovr haar favo seksstandje. Ook vertelfde ze dat 95% van alle vrouwen dominant in bed behandeld wil worden en zij miss wel bij die 5% hoort. 

Dan moet ze weg,, ze zegt tot 10x toe dat het haar spijt dat ze nu al weg moet.. Ik geef haar een afscheidszoen en poeff ze is weg. Door beestenIk heropen gelijk een 1 set. Wist alleen der naam niet meer en zei wist mijn naam leeftijd huidige studie nog. 

Er kwam dus niet zoveel uit behalve wat kino en ik ga nog ff door..Ik open een 3 set die in een hoekje staan.

Jongens,, ik moet jullie egt iets belangrijks vertellen….pauze full attention… Ik hou van beren… alle soorten beren blah blah awesome shit ze lachen en direct komen Pim en Yannick ff ‘wingen’ . 

Ik kies tog wel de beste target uit want Pim kiest de target uit die wss een vriend had en ik had gelijk ;p hoezag ik dat? Ze had geen shirt aan met ‘BEEST’ ze was heel casusual gekleed en niet heel opgemaakt oid.

Yannick freaked zijn target uit met uberdirect game pbb of random shit die zelfs zij niet aankan ;pIk probeer mijn target wat losser te krijgen maar ze verwacht alleen dat ik ga praten dus ik ben bored en begin random shit te lullen.. Ze komt niet losser dus ga ik maar zelf escaleren. Ze freaked out en leavet.. Pim blijft nog lullen met zn target,, ik hoordat ze zegt dat ze een vriend heef.

Ik wing ff en zeg dat Pim een vader heeft.. kort daarna leave ik de set..en dan nu eindelijk in dit flirt-report.

Dan komt er ineens een chick..

Dan komt er ineens een chick uberdirect op me af en begint me gelijk te betasten,, ik ben best overweldig:;

vrouw-11
 • Edin: eej ik ben geen stuk vlees hoor
 • Zij: nee je bent een karbonade,En ze begint me overal te betasten en in mn kont te knijpen
 • Achteraf had ik hier gelijk moeten closen, deze chick was duidelijk dronken wist niet waar ze mee bezig was
 • Edin: aanraken kost je wel geld,, mag ik ff vangen?? Hand opsteken
 • Zij: blah blah weet niet meer precies wat ze zei maar ging wel mee in t frame

Toen was ze ineens poefff.. weg >>> DAMNToen was ik ff moe, opende een set die alleen zat op een bankje..

 • Edin: ow sorry dat ik te laat ben , ja ik had een vergadering blahblah aweomse shit ;p >>> ze moet na 5 min weg>> fb-close

Daarna nog wat lol getrapt met Yannick. Pim was onderhand weg en Frans en Arvind waren al een tijdje weg. (net nadat HBbrun vertrekt)We openen nog wat sets maar niet zoveel hooked. We gaan onze jassen ophalen en nog ff naar Jaffa om te eten en te lullen met Nathan(Sargeon)>> wow die dude is een goede prate

Notes flirt-report

Notes:• Closen zo snel als het kan>> ook na 5 sec. • Geen last gehad van cockblocks oid volgens mij>> dus dat ging goed• Sociale vangnet ging heel goed en was keihard in state>> ik was niet heel direct met mn openers wat ik eigenlijk wel chill vond.

 

Nieuw Product GRATIS tot 21 Juni – Zelfvertrouwen met Nederlandse Vrouwen


Klik hier

DutchGerman