Field Report – Nightgame @ BED Rotterdam International Party

Field report – Nightgame @ BED Rotterdam International party. Het is avond en ik heb de hele dag gewerkt (straatverkoper voor t goede doel). Ik spreek nog snel af met een maat, want Sander (Victor V) belt af. T is een goede gast kent alleen weinig game en heeft een vriendin. Dus ik heb de volgende instelling: have low exspectations of your wing.

Ik kom aan en hij is er nog niet, ik maak even een praatje met de bouncers daar en hij komt aangefietst. Ff snel onze jas laten ophangen (dat was net buiten de club) en na de bouncer nog een boks gegeven te hebben loop ik naar binnen.

Ik merk meteen een leuke sfeer. Ja, dit gaat een leuk field report worden, dacht ik. M’n maat bestelt wat bier en ik maak een praatje met een dude die ik op een acteur vond lijken ofso.

We lopen wat rond en ik open een 1 set met 2 wijnglazen in der hand.

 • Edin: wow ur drinking 2 glasses at the same time, u drunk smile
 • Zij: blah blah no Im holding it for a friend , u only drink beer?
 • Edin: aha je bent gwn Nederlands he.
 • Zij: jaa , waar kom je vandaan blahblahnog ff voorgesteld aan mn maat wat awesome shit maar dan komt eindbaas vriendin erbij dus ik ben snel weg want wil nog ff de rest van de club bekijken.
vrouw-8
Ik zie een dude cool dansen..

Ik zie een dude cool dansen en complimenteer hem en probeer em te overtuigen die dansskills in t midden van de dansvloer te laten zien. Dan komt een bekende van mn maat langs: een 2 set chicks. Hij praat ff met haar en ik spreek die vriendin (HBblond) gelijk aan.

Weet niet meer wat ik allemaal zij, stelde me voor, rondje draaien niet al te direct was nog vroeg in de avond dus gwn btje sociaal zijn. Der vriendin (HBbrun) loopt al weg voordat ik me kan voorstellen>> komt later wel dacht ik.

Ik dans ff wat en dan proost ik met een dude, maak ff een praatje met zijn groep: blijken uit Groningen te komen maar geen chicks in de buurt dus veel heb k er niet aan. Een chick komt langslopen en staat op me voet,, ik schreeuw het uit van de pijn ;] blahablah gelukkig heb je geen hakken aan, breken gaat je geld kosten blahblah awesome shit gesprek loopt dood. Dan is t onderhand twilight zone, alle chicks zijn een beetje losser ik zie HBblond uit eerder met een random chode zoenen. Damn had daar eerder moeten zijn. Maar fuck it ik approach een klein geil meisje die langsloopt (HBhockey). Pak der bij der ellboog en trek der naar me toe

 • Edin: U are fucking cute I just had to meet you
 • HBhockey: ahh thx Im blah blah
 • Edin: damn ben jij ook nederlands?
 • HBhockey: haha jaa
 • Edin: hmm okee jij bent egt zon hockeymeisje he blah blah.

Ze wordt geseind ddor een bekende en poef ze is wegIk merkte dat al die chicks wel open stonden voor contact, je moet alleen fucking dominant zijn en haar gewoon claimen anders komt een bekende/random dude langs die haar aandacht vraagt en ben je der kwijt.

Ik denk fuck it en ik loop ff naar de andere kant van de club. Een dude is jarig ik praat ff met em en paar gasten ye yeeeh 21 jaar! Mn maat koopt wat shotjes sambuka en die atten we. We gaan weer volop dansen en ik zie een geile brunette (HBgeil) bij een opstapje achterin de club staan een btje nix te doen. Dat kan ik niet toestaan dus ik duw alle chodes van me pad af en approach haar.

mooie-artistieke-vrouwen-Amsterdam
 • Edin: jij bent egt sexy,, en je verveeld je .. kom we gaan dansen pak haar pols en trek haar mee
 • HBgeil: nee ik sta hier goed..
 • Edin: non-reactief ok is cool Beetje gechitchat ohh jij bent schattig je mag mijn vriendin zijn voor de komende 5 minuten.. na 5 minuten: ahhh ik maak t uit je bent egt geen goede vriendin.. probeer veel Kino oh leuke horloge blah blah ik hou van penguins maar ze biedt btje weerstand.

Dan zie ik der vriendin naast haar die wil der aandacht. Ik spring ertussen stel me voor en vraag haar toestemming om haar vriendin te versieren, ze zegt dat als zij het goed vind maakt t haar niet uit. Okee, Dan komt er ineens een dude bijstaan, pbb een chode die haar eerder had aangesproken.

Ik AMOG keihard – field report bonus

Ik AMOG keihard, ohh man cool shirt jij bent fucking cool escaleer hehe, hij is freacked out en begint me licht te bedreigen. Het doet me niks en ik sta door deze actie precies tussen chode en HBgeil in. Ik draai me om en chodes weg uit set. Leuke field report tot nu toe? Wacht maar af, het wordt beter.

Ik escaleer op HBgeil connectie bouwen maar bied veel weerstand/veel shittests : als je iemand wilt versieren neem dan 1 van die meisjes daar> wijzend naar de dansvloer.,, je bent te jong voor mij ( ze was 22) Nee ik wil jou blah blah awesome shit nog ff uitgedaagd jaa je kan mij niet bijhouden zoo oud ben jij.

Gast komt weer cockblocken en een vriend van em komt ook cockblocken : ze wil je niet blah blah bullshit dus ik Total ignore >> het werkt ze gaan weg.

HBgeil werkt echter helemaal niet mee en bedreigt dat ze weg gaat lopen als ik niet wegga ;p Ik begin random shit te lullen; weetje, me zusjes houden egt van ijs had ik je dat al verteld blah blah en escaleer>> pak haar handen en leg ze op me schouders.

Zij zegt okee dan ga ik wel weg en poeff ze loopt weg  jammer dat mn maat niet wingde, k zei het daarna nog tegen hem en hij begreep dat hij me inderdaad had kunnen helpen.

Ik ga wat dansen met wat random dudes, 2 pbb gasten met goede game heb ik eerder op de avond goed met meisje bezig zien zijn. Dan komt er opeens een chick (HBklein) naar me toe en vraagt op een hele vage manier of ik het wel leuk heb in t engels. Kennelijk was ze pas 3 weken in Rdam en wilde ‘some guy friends’ze vraagt direct om me 06 nummer.

Ik laat haar even weten dat ik niet zo snel mn nummer geef en isoleer direct omdat ik haar amper verstond. Ik bouw connectie, Kino ze staat tussen mn benen terwijl ik zit.

Edin gaat voor make out – Field report nightgame

Aw ur awesome, Edin gaat voor make out >> gets the cheek. Dan komt een vriendin (HBobstacle) even onderbreken, ik laat even weten dat er zo niet wordt omgegaan met mij en ik er ook nog ‘zit’. Ik stel me voor aan de vriendin en isoleer naar buiten.

Mn maat komt erbij staan en houdt HBobstacle even bezig, ik gebruik wat small talk en na wat overtuigiing van haar kant geef ik haar mn facebook. Ze zegt wel dat ze 3 jaar een relatie heeft.

 • Edin: wow 3 years, u guys must be perfect together.
 • HBklein: yeah he accepts me who I am blah blah
 • Edin: when is the marriage proposal coming?
 • HBklein: noo Im not going to mary him ever , hes not that perfect
 • Edin: ahh okeej just for now ? 
 • HBklein: yee for an 18 year old boyfriend he is
 • We bouncen naar de Skihut
 • Edin: we’re going to the skihit, call ur friend let’s go.

Ze twijfelt dus ik…

Ze twijfelt dus ik til der gwn op en neem der mee. We moeten tog wachten op der vriendin dus ik dagger even met der op straat, Edin gaat voor make out>> ze geeft me snel een zoen op me wang alsof ik dat wilde doen ;p

 • Zij: Where do u live
 • Ik: why are u asking this? Noo Im not going to take u home with me and have crazy monkey sex, Im not that kind of guy.
 • Zij: haha smile slaat arm om me heen
 • Deze chick was fcking vaag ze sloeg steeds der arm om me heen en IOIS overal maar zoen dat gaat te ver>> maaj fuck it ik ga door naar de skihit

In de skihit wat gedanst. Ze gaat samen met der vriendin naar de plee. Ik blijf niet wachten en ik ga ff socializen en kom wat gasten tegen die ik net in BED heb ontmoet. Ze komt terug en heeft der jas aan dus wil pbb naar buiten gaan ofso. Dat laat ik niet toe ik trek der naar me toe en till der op, ze legt echter gelijk der hoofd helemaal op mn schouder zodat ik niet meer voor de make out kan gaan. 

Ik push-pull wat, weinig woorden, kissclose routine van Timide toegepast>> cheeck >> naar nek toe zoenen >> leunt naar achter. Okkee last try anders geef ik t op en ga ff eten ( ik had honger). Ik trek der naar me toe en trek aan der haren naar achter (niet hard) en ga voor de make out>> zodra mn lippen de hare raken freaked ze out en loopt weg. 

Daarna ben ik wat gaan eten in Elaviv , met als plan daarna nog naar de skihut te gaan. Maar om kwart over 4 was die leeg>> nog wat mensen buiten mee gepraat (kon mn targets niet meer vinden)

Notes Field Report

Notes: Field report: • begin van de avond chill doen, veel socializen >> sociale vangnet• nog meer non-reactive zjn op AMOGs>> dat werkt• chicks zijn gewoon crazy soms en moet je op calibreren >> geen spijt van make out attemps gehad.

DutchGerman