Drugs en versieren, gaat dat samen?

Versieren gebeurt vaak in het uitgaansleven. En vooral als je in Nederland woont kan dit gepaard gaan met drugs. Drugs en versieren. Ik zal eerlijk zijn. Ik heb mijn fair share van drugs en versieren zeker gehad. Het heeft zowel voordelen als nadelen. Daarom zal ik jullie mijn ervaringen vertellen die ik heb gehad met verschillende drugs en versieren.

Volgens een rapport, van het CBS geloof ik, heeft 81% van de HBO-studenten in de laatste 3 maanden een pilletje xtc genomen. Dit zijn torenhoge cijfers als je dit vergelijkt met andere landen. Welja, misschien is Nederland de enige met een overheid die dit soort onderzoeken relevant vindt. Veel van jullie hebben op basis van deze statistiek wel eens een pilletje xtc genomen bij het uitgaan. Drugs en versieren in combinatie met elkaar gebeurt dus waarschijnlijk al.

drugs-en-versieren

Hoe combineer je XTC met versieren?

Bij het gebruik van xtc voel je een verhoogde serotonine level en voel je je daarom meer empathie voor mensen om je heen. Je hebt het gevoel je beter in andere mensen te kunnen inleven. Mijn eerste ervaring hiermee was zo’n 6 jaar geleden. En ik idealiseerde de drug na het eerste gebruik helemaal. Voor mij was het een nieuwe kijk op mijn perspectief van waaruit ik het versier-proces bekeek.

Ik was toen net een jaar bezig met versieren van vrouwen. En ik had een hele dominante en leidende manier van versieren mezelf aangeleerd. Deze drug liet mij de totaal andere kant zien van het versieren. De ‘standvastigheid’ die je hebt bij het mannelijke dominante, valt helemaal weg. In plaats daarvan heb je een verhoogd emotioneel inlevingsgevoel. Je accepteert dingen sneller en kan je makkelijker in een chick verplaatsen

Dit zorgde er onder andere voor dat ik leerde af te stappen altijd rechtlijnig te zijn bij het versieren. Ik hoefde niet altijd de directste manier te gebruiken om een chick te versieren. En 1 methode is nooit altijd in elke situatie de beste. Heel toevallig ben ik bij mijn eerste avond van xtc ook bij een chick in bed belandt. Betere positieve affirmatie bestaat er niet.

Amfetamine of andere uppers en versieren

Uppers werken als een soort red-bull keer 10. Je concentratie gaat omhoog en je hartslag gaat als een tierelier. Hierbij kan je denken aan coke, speed, 3mmc of methodrone. Dit in combinatie met versieren is interessant, omdat je denkvermogen in het moment zo on point is. Aan de drugs zie je precies de oplossing voor elke sociale dynamisch probleem dat je hebt. Zoals dat je een vrouw mee naar huis wilt meenemen, maar die is afhankelijk van een vriendin waar ze bij slaapt bijvoorbeeld.

Een groot nadeel van dit soort middelen is dat je er meer zenuwachtig van kan worden. Of je hebt zoveel energie dat je je niet meer goed kan inleven in hoe je de ander laat voelen door jouw scherpheid. Te vaak heb ik het met een vrouw verneukt omdat ik meer bezig was de ‘discussie’ met haar te winnen in plaats van haar voor mij te winnen.

Ketamine en psychedelische drugs en versieren

Alle drugs die jouw visueel beeld of beeld van de werkelijkheid vertroebelen, zijn desastreus voor jouw versier-skills. Dit werkt alleen als de vrouw ook aan eenzelfde soort drugs is. Anders ben je meer bezig jouw high dan daadwerkelijk het doel te volgen die jouw leidt naar het bed van de vrouw. Dan gaat drugs en versieren niet samen.

Ik zou het gebruik van dit soort drugs dus afraden als je denkt er een betere versierder te worden Want wel interessant, is om deze ervaring samen met een vrouw te delen. Wellicht een fuck-buddy of een vrouw waar je mee aan het daten ben. Lees meer over het krijgen van een fuckbuddy hier. Het zal de band in ieder geval erg versterken tussen jullie.

drugs-chick-versieren-bol
Een typische drugs-chick

GHB, benzodiazepinen of andere downers en versieren

Ooit ben ik door jongen aangesproken, die overigens nu een goede vriend is, met een geweldige idee om GHB aan de pick-up community te verkopen. Het was de beste remedie voor aanspreekangst en escalatie-angst, claimde hij. Hij heeft ermee seks gehad met vrouwen op de meest rare plekken. In een coupe van de trein, op een openbaar station en gewoon zittend in een bar op een barkruk. Hij gebruikte de drugs natuurlijk wel samen met haar. GHB heeft een verdovend effect, een beetje zoals alcohol. Je voelt je lichtelijk euforisch erdoor en bij stimulatie kun je snel geil worden.

Door het verdovende effect valt jou aanspreekangst inderdaad goed weg. Dat heb je met drugs en versieren. Wat ik nog interessanter vond eraan was dat het niet alleen angst-verdovend is, want dan kun je net zo goed alcohol nemen. Nee, het werkte namelijk ook erg goed in op je escalatie-angst, zoals mijn vriend claimde. Bij alcohol wordt je slordig en als je haar bijvoorbeeld gaat schuren of probeert op haar bek te pakken ziet het er niet uit. Maar met GHB wordt je soepel, en verzint jouw lichaam manieren om jezelf zo snel mogelijk op te geilen door haar lichaam te gebruiken.

Benzodiazepinen, zoals Diazepam, Xanax, Etizolam, Clonazepam en noem het maar op, hebben ongeveer dezelfde werking als alcohol. Het enige verschil is dat je niet merkt dat je dronken bent. Dat is de beste manier hoe ik het kan omschrijven. Je hebt geen filter, je angst valt weg en je kan ‘approachen’ als een malle. Zeker een aanrader als je een avondje de tent wil platbranden.

DutchGerman