Date samenvatting – Day2 Report

Van de date een samenvatting gemaakt voor jullie. In pick-up termen noemen we zo’n date samenvatting een zogenaamde DAy2.

Ik zag der aan komen lopen, knuffel gegeven..

  • edin : I don’t regularly kiss with girl I don’t know anything about.
  • Zij: aww okay

Ze was een beetje stug in t begin maar toen kwam ze wat losser..

Ze zei dat ze van psychology houdt.. toponderwerp voor mijze legt me dingen uit ver bodylanguage etc. 

Ik vertel dat ik me ook interesseer en sociale interacties en hoe je mensen beinvloedt etc.

Connectie opbouwen ging dus redelijk goed

Connectie opbouwen ging dus redelijk goed. Ik merkte wel op dat de interactie moeilijk heeel diep kon gaan, mijn engels is niet perfect. Dus ik was heel expressief en maakte nog veel jokes en plaagde haar veel.

Dus ik merk dan tog dat ik weer in die entertainment guy rol komIk had drankjes gehaald en kwam terug en zei dat zei speels: this round ‘s on me, the next hundred are on you dat deed ze dus ook en haalde nog 2 drankjes nadat die op waren.

Date seksueel maken

De date seksueel maken van t gesprek ging wel makkelijk, maar ben daar te weinig mee doorgegaan denk ik.

fuckbuddy-regelen-voorbeeld
cropped view of girlfriend and boyfriend making love

We hadden het wel over dat zij graag aan haar haren werd getrokken en werd gespankt maar hier was een humoristische vibe overheen, dus ik heb t gevoel dat ik wegkwam met heel wat opmerkingen omdat er humor bijzat. Dit moet ik denk ik wat serieuzer aanpakken.

Kino opbouwen ging wel goed,, knuffel na kwalificatie van haar. Handen in elkaar, ik veeg iets uit haar oog weg (omdat er ook egt wat in zat, geen trucje).

Logistics uitvogelen,, I want to see ur cool room , I have to pee blahblahNo we can’t go to my room my roommate is there with her boyfriend.

Was heel non-reactief hierop en ben ik verder niet op in gegaan.We gingen wat lopen, wat push-pull verbaal en non-verbaal. Ze zei dat ze geen zin had om te werken, ik zei dat ik haar ‘pumped up” zou maken (ze moest lachen om dat woord).

Dan moet ze gaan. Ik loop mee naar haar fiets en geef haar een kus op der mond ( had hier voor volle make out moeten gaan, want ik kan me niet meer herinneren waarom ik dat niet deed dus ik hadt meoten doen).

Daarna een witty sms gestuurd terwijl ze werkt: Getting pumped up yet? ;P Im being raped help me waaaah (callbackhumor) (damn ik besef nu dat alles wat ik denk goed te doen juist serieus seks met haar krijgen tegenhoudt alleen zodat ik me er zelf beter bij voel).

Ik krijg hier nix op terug.

DutchGerman