Dat is jij het hebt gezoend en nummer gewisseld omdat het niet mogelijk is om haar naar huis mee te nemen. Of jij hebt haar naar huis meegenomen.

Of je hebt sex met haar gehad. Dat heet ook closen.

Een ander deel wat jij jezelf moet realiseren is dat vrouwen uitgaan om een sekspartner te zoeken. Misschien denk je nu van niet, en heb je van vrouwen om je heen gehoord dat het niet zo is.

Maar wat denk je dat jou het meeste gaat helpen om te denken? Inderdaad, brainwash jezelf dat deze vrouwen inderdaad op zoek zijn. Wellicht is dat van alle versier-tips tot nu toe nog de beste uit alle versier-tips die ik je al gegeven heb.

Als laatste, vrouwen gaan niet zichzelf mee naar jouw huis nemen. Op een aantal uitzonderingen na gebeurt dit nooit! Jij bent degene die haar mee naar huis neemt. Als ze er niets tegen doet, dan stemt ze er mee in. Als ze er tegenin gaat, doe een stapje achteruit. En probeer het via een andere weg later nog eens.

Je hebt het nummer van een vrouw gescoord. Als je dit succesvol hebt gedaan, dan wacht ze nu met smart op bericht van jou. Als dat niet het geval is, dan heb je haar te weinig laten investeren in jou.

Bellen & Afspreken

Maar nu moet je nog met haar afspreken. Een nummer kun je namelijk niet neuken. Dit is voor veel mannen een groot struikelblok. Ze kunnen wel nummers scoren maar ze kunnen geen dates krijgen.

Zeker voor mij was het nogal wat om een onbekende vrouw op te bellen en op date te vragen. Ik zakte bijna door de grond met de gedachte alleen al. Daarom heb ik voor alle mannen die

ditzelfde probleem hebben, een aantal versier-tips. Mijn naam is niet voor niets versier-tips.

  • – Zorg dat je in een goede mood bent als je belt
  • – Bel terwijl je met dingen bezig bent zoals de was op opruimen. Dit zorgt ervoor dat je minder zenuwachtig bent omdat je in beweging bent
  • – Ga geen voor-gekauwde zinnetjes verzinnen voordat je belt. Druk en nummer in en bel haar op
  • – Zorg dat je langzaam gaat praten, dit kalmeert je stem.
  • – Zij is minder voorbereid op het gesprek dan jij
  • – Verlaag de onderwerpen waar je over kan praten. Ik heb letterlijk met een meisje aan de telefoon gehad over een duif die op mijn balkon poept elke ochtend.
  • – Ga nog niet de eerste keer bellen gelijk met haar afspreken. Dit doet elke jongen en als je het niet doet zal ze altijd de telefoon opnemen of terugbellen
  • –  Spreek geen voicemail in. Behalve als dit last resort. Zo heb ik wel eens als experiment huilend een voicemail ingesproken van een chick die mij verlaten had na de seks.
  • –  BAM! Nu weet je dat je geen zorgen hoeft te maken bij het bellen van chicks. Ook doe ik de gesprekken heel luchtig en speels en laat ik het niet langer duren dan 10 minuten. Wat je doel is bij het bellen is om ervoor te zorgen dat ze er gewend aan raakt dat jij haar over de telefoon spreekt. Je kunt zelfs tegen haar zeggen dat je niet veel tijd hebt om te praten. Dit zorgt ervoor dat zij ook minder zenuwachtig is voor het

gesprek want ze weet dat je niet ellenlang met haar aan de telefoon gaat zitten praten.

Date regelen bij closen

Verder bel ik meestal al mijn nummers op een vrije dag achter elkaar. Net zoals je momentum opbouwt bij het aanspreken van chicks op straat. Je bouwt dus momentum op en je komt in een bepaalde flow. Deze kun je gebruiken in je volgende gesprek. Het is dan niet erg om hetzelfde verhaal aan de andere chicks te vertellen. Het gaat erom dat jij plezier hebt in hetgeen dat je verkondigt.

Hoe regel je dan wel de date? Je belt haar een dag of twee later nog een keer op. Dit keer neemt ze natuurlijk heel graag op, want je hebt al een keer een leuk en luchtig gesprek met haar gehad. Nu is het belangrijk dat je dominant en zelfverzekerd overkomt als je haar vraagt op een date. Je zegt: ‘’Laten we afspreken, ik heb zin om iets leuks met je te doen!’’

Dus niet op deze manier closen
‘’Ik dacht, misschien vind je het leuk om af te spreken’’

Elke vorm van twijfel-taal is dodelijk. Als jij nog niet eens zeker van je zaak bent, hoe kan zij er dan in godsnaam klaar voor zijn?!

Merk je bij jezelf dat je heel vaak twijfel-taal gebruikt en durf je niet dominant te zijn? Wij kunnen je helpen, natuurlijk gaan we je dan praktijkles geven. Meld je dus aan voor een versier- cursus.

Je vraagt haar dus mee uit. Spreek het liefst die dag nog af. Je wilt namelijk dat het zo spontaan mogelijk lijkt dat je haar mee uit vraagt. Als je haar gaat opbellen om direct met haar naar het

park te gaan bijvoorbeeld is dat natuurlijk spontaan. En toevallig is het ook nog eens lekker weer.

Als ze je afwijst en niet wilt, ga dan niet gelijk opgeven. Begin dan over een ander onderwerp te praten en probeer het over een minuut weer. Belangrijk is dat je de killer- instinct hebt. Je geeft niet direct op wanneer ze ‘nee’ zegt. Probeer er achter te komen waarom ze nee zegt en buig haar tegenwerpingen om. Vrouwen zijn namelijk onbewust getraind om eerst zoiets af te wijzen.

DutchGerman