Versieren in de sportschool

 

Veel mannen gaan op een moment in hun leven naar de sportschool. Vooral diegene die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Ikzelf ben ook een zware sportschoolfanaat.

Soms zie ik een leuke vrouw die aan het squatten is. Dit zijn geweldige meiden, en zie je vaker niet dan wel. Het zijn toch meestal de dikke vrouwen die na jarenlang slecht eetgedrag hun fout inzien. Als vrouw is het zo waardevol om zorg te hebben over hoe je eruit ziet. Dat is de simpele waarheid. In de wereld waar je leven hechtten mensen, zowel mannen als vrouwen, aan het uiterlijk van een vrouw veel waarde.

squat chick

Maargoed, als man zijnde heeft het ook ongelooflijk veel voordelen om naar de sportschool te gaan. Mijn persoonlijke voordelen zijn dat ik er fit uitzie en dat ik het langer volhou in bed. Ook helpt het wel om sterk te zijn. Dit geeft natuurlijk alle goede signalen door aan de vrouw voor jou als mogelijk bedpartner.

 

Is het normaal om vrouwen in de sportschool te versieren?

De meeste mannen die beginnen met vrouwen versieren limiteren zich tot bepaalde plekken. Ze denken dat het alleen normaal is om vrouwen te versieren in de club. Een klein groepje van mannen heeft geleerd dat ze overdag in bijvoorbeeld een winkelstraat ook op mooie vrouwen af kunnen stappen. Nog een kleine groep durft ook echt de winkels in te stappen als ze daar een leuke vrouw in zien. Maar nog nooit ben ik een man tegengekomen die het normaal vindt om in de sportschool een leuke vrouw aan te spreken. Versieren in de sportschool is normaal als jij het normaal maakt.

Niemand doet het. En daarom ben ik juist een man die dat wel doet. In dit artikel zal ik je uitleggen hoe je dit het beste aan kunt pakken en waar je op kunt letten bij het versieren van een vrouw in de sportschool.

flirten-in-de-sportschool

Je bent daar alletwee met een reden

 

Als je aan het trainen bent in de sportschool, ben je aan het trainen. Je wilt niet puur naar de sportschool gaan om vrouwen te versieren. Klinkt logisch. Toch zijn en genoeg mannen die ik ken die naar de sportschool gaan, anderhalve oefening verkeerd doen. En alleen naar die kontjes in yogapants kijken en praten met de mannen. Ja serieus, je kunt ze herkennen als je vaak genoeg naar de sportschool gaat. Versieren in de sportschool doen ze niet. Wellicht alleen wat pogingen naar het personeel. Doe dit dus niet, iedereen probeert dit al op creepy wijze.

Zorg dus dat je jouw taak voor vandaag in de sportschool met alle serieusheid uitvoert. Ga tot het uiterste en push jezelf.

 

Hoe kom je dan in contact met de vrouw als je haar ziet?

 

Maak gebruik van de situaties waar je toch al in zit. Als jij net in de sportschool aankomt, en de vrouw is bezig met squatten. Jij hebt ook het squatrek nodig. Vraag haar dus simpelweg hoelang ze nog bezig is. Misschien stelt ze je zelfs voor om samen het rek te gebruiken. Zo kun je dus beginnen met versieren in de sportschool.

Als het verder nog op een gesprek uitmondt, verwacht er niet te veel van. Je wilt immers nog jouw oefeningen doen. Als je merkt dat ze rond jouw buurt blijft hangen, wacht met haar aanspreken tot een goed moment. Een natuurlijk moment. Daarmee bedoel ik bijvoorbeeld dat je naar het toilet gaat, of jouw flesje water nog eens bij wilt vullen.

Je kunt haar een compliment geven over haar techniek, of advies geven. Je kunt zelfs advies vragen als je zelf nog niet zo bevorderd bent.

 

Close haar als je logistiek hebt uitgevogeld

Zoals overal is het belangrijk om een vrouw op de juiste manier te closen. Zo ook bij versieren in de sportschool. Je vraagt bijvoorbeeld om haar nummer, vraagt haar op date. Of je stelt voor om direct na de training een drankje te doen samen. Zorg dus dat je er achter komt wat haar situatie is. Is dit haar reguliere sportschool? Daarmee bedoel ik dat ze dus meestal hier sport. Doet ze ook aan andere sporten? Wellicht kun je met haar hardlopen? Is ze een beginner of doet ze het al langer?

Dit allemaal kun je aan haar vragen bij de ontmoeting. Het liefste wanneer het moment zich aanreikt om het te kunnen doen. Geef haar niet het gevoel dat je niet serieus aan het sporten bent. En onderbreek haar niet telkens tussen sets door. Als ze met muziek aan het sporten is, wacht dan even tot ze naar het toilet gaat. Het is niet raar om haar aan te spreken als je het zelf niet iets raar maakt. Stel dat ze alleen cardio aan het doen is, en jij krachttraining bijvoorbeeld. Dan kun je haar aanspreken als ze klaar is met een machine. Nu al moe? Of, je zegt dat het je opvalt dat ze als enige het maximale uit haar training wilt halen. Zo kun je veel vrouwen versieren in de sportschool.

mag-ik-je-nummer

 

Voorbeeld van mezelf

Zo heb ik een keer een vrouw op een sprint-date gevraagd. Ik legde haar uit dat sprinten een ideale manier is om een strak en gespierd lichaam te krijgen. Hierin kon ze zich vinden, omdat lange afstand lopen voor haar niet het gewenste resultaat gaf. Vervolgens op de avond zelf regende het. Ik bracht haar dus naar een parkeerplek vlakbij mijn huis. Na het sprinten kregen we natuurlijk dorst en hadden we suikers nodig. Een nachtwinkel naast mijn huis was nog open.

Na het drinken te hebben gekocht, zei ik dat ik wel een goede plek had om even een douche te nemen. Want het regende nog steeds.

Eenmaal in mijn huis aangekomen te zijn, namen we samen een douche.

samen-douchen

Dit is een voorbeeld van hoe het kan lopen. In dit geval had ik haar ontmoet in een sportschool waar ze niet vaker zou komen, en moest ik snel closen.

Soms weet je dat ze vaker in dezelfde sportschool kan zijn.

Zo had ik een meisje op het oog die met haar vriendje naar de sportschool ging. In dat geval kon ik haar niet ‘snel’ closen en moest ik vertrouwen op het feit dat ze nog een keer terug komt ‘zonder’ haar vriendje.

Helaas heb ik haar niet kunnen closen want ik verhuisde naar een andere sportschool. Daar moet je je soms bij neerleggen. Mijn gedachte is altijd, als je alles hebt kunnen doen wat in je macht zat. Dan kun je tevreden zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *