Over Edin

Edin zou zichzelf niet beschrijven als een heel bijzondere man. Hij heeft geen speciale toverkrachten om mooie mensen in zijn leven aan te trekken. Als je Edin 5 jaar geleden was tegengekomen, was je hem waarschijnlijk niet opgevallen. Hij zat waarschijnlijk ergens in een hoekje van de straat, klas of alleen thuis. Vrouwen had hij al helemaal niet, nog nooit een vriendinnetje gehad en tot zijn 18e zelfs nog nooit met een vrouw gezoend. Hij liet zich commanderen door vrouwen en deed hun huiswerk om in hun buurt te kunnen zijn. Kennelijk was vrouwen versieren niet voor hem weggelegd, dacht hij.

Maar wie heeft ooit gezegd dat je als vrouwenversierder geboren moet worden om vrouwen in je leven te hebben? Edin kwam kort na zijn 18e tot de realisatie dat vrouwen versieren een vaardigheid is die je kunt leren. Een hoop ongelofelijke avonturen in zijn leven volgden in de jaren erna. Tegenwoordig is Edin heel tevreden met zijn kunde om met vrouwen om te gaan. Maar dat niet alleen, hij is blij met de persoon die hij erdoor geworden is. De problemen die hij had met het krijgen van seks zijn definitief verholpen, hij heeft coole vrienden over heel de wereld en geeft zelfs andere mannen coaching hoe zij hetzelfde kunnen doen.

Dit doet hij voornamelijk omdat hij zich heel goed kan inleven in mannen die moeite hebben om met vrouwen om te gaan. Hij wilt mensen helpen die echt hulp nodig hebben, zoals hij dat ook nodig had. Edin is een heel positief persoon, en zijn extraverte karakter zorgt ervoor dat jij onderdeel wordt van een feestje waar iedereen deel van uit wil maken. Een natuurlijk charisma die totaal niet onecht lijkt en tegelijkertijd laat hij je heel comfortabel voelen met zijn aanwezigheid.