Hoe combineer je 40 uur werken met pick up?

De meeste mannen die bezig zijn met pick up hebben nog andere bezigheden. Wellicht studeer je, of heb je een full-time baan. Dit is logisch, want de maatschappij of je ouders zien je graag het juiste pad op gaan.

Wanneer je leert over het bestaan van pick up kan het moeilijk zijn om jouw leven anders in te richten. Soms zie ik jongens hier de verkeerde kant op gaan. Ze stoppen met hun studie of besluiten om niet meer te gaan werken. Ze willen zichzelf ‘verbeteren’ maar gooien hun leven naar de kloten.

 uitgaan

Stabiel leven versus pick up leven

Daarom zal ik je uitleggen hoe het mogelijk is om een stabiel leven buiten pick up te houden. Daarvoor moet je eerst weten op welke manier de twee levensstijlen verschillen. Hiermee bedoel ik het werkende/studerende leven versus het pick-up leven. Ook zijn er overeenkomsten die je kunt gebruiken om beide aspecten te versterken.

Als je op zoek ben naar een vooruitstrevende carrière of een mooie diploma, heb je een bepaalde instelling. Je bent gedisciplineerd, netjes, beleefd tegen mensen en doet mee aan een ‘systeem.

Daarentegen wanneer je leert vrouwen versieren werkt het soms precies andersom. Je bent chaotisch, want je gaat tot lang in de nacht uit bijvoorbeeld. Je gedraagt je vaak niet sociaal geaccepteerd en je staat buiten het systeem. Hiermee bedoel ik natuurlijk dat het ‘systeem’ van je verlangd dat je netjes wacht op de ware. Maar wij weten natuurlijk dat het niet zo werk. Je moet actie ondernemen en veel ook.

 

Hoe ga je om met deze tegenstellingen?

In je werk of je studie heb je vaak een autoriteit boven je. Iemand waar je naar moet luisteren. Maar als je een vrouw versierd is deze ‘submissive’ houding desastreus. De vrouw zou je niet eens de tijd van de dag geven.

De sleutel tot succes is om de vaardigheid te ontwikkelen snel te kunnen switchen van de ene modus naar de andere.

Je moet je baas soms niet tegenspreken wanneer hij een andere mening heeft. Maar een vrouw daarentegen zal jou alleen maar aantrekkelijk vinden door het stellen van ‘boundaries’.

Dit betekent niet dat je nu twee verschillende ‘personen’ wordt. Je bent in beide gevallen strategisch een ander deel van jouw persoonlijkheid naar boven aan het brengen.

 persoonlijkheid aspecten

Maak een schema

Het maakt me niet uit op welke uren je moet werken. Elk moment van de dag kun je vrouwen ontmoeten. Dus wanneer je ’s avonds werkt en ochtenden vrij ben. Dan zal ik je aanraden om uit te gaan. Direct na werk bijvoorbeeld. Zorg dat je een wingman hebt die van jouw werkuren afweet. Minimaal 10 uur in de week effectief besteden aan vrouwen versieren gaat jou laten groeien. Als je dit niet kan, is er geen hoop voor je. Helaas.

Je hebt praktijkervaring nodig en moet genoeg nummers maken om ervan te leren.

Luister dus gewoon naar mij en zet 10 uur per week neer voor pick up of om vrouwen te versieren.

 

Vrouwen versieren kost mij energie

Absoluut, vooral in de pijnperiode dat je nog niet comfortabel ben om gesprekken te voeren met vrouwen kost dit energie. Maar dat is niet alleen bij vrouwen versieren zo. Dit is met alles in het leven. Je voelt je slechts comfortabel omdat je hersenen geen overuren meer draaien. Oftewel jouw bewuste gedragsverandering kost energie. Maar geloof me, eenmaal dat je voor een langere tijd vrouwen versiert, wil je het niet meer missen. Het mooie is dat het mij nu bijvoorbeeld energie geeft.

Laatst was ik met een vriend en het zusje van een andere vriend in de supermarkt. Er was een leuke kassière en ik maak daar onbewust een praatje mee. Flirten mag je het ook wel noemen. Achteraf vroeg het zusje aan me: hoe kun je daar de energie voor hebben? En ik realiseerde me dat het voor veel mensen natuurlijk moeite kost om dit te doen. Te lachen, een grapje te verzinnen of een lichte aanraking te doen. Je moet je rekening houden dat je niets verkeerds zegt en je bent ook in gedachte aan iets anders.

kassameisje

Dit was het voor mij ook. En toch keer op keer zorgde ik dat ik eventjes die moeite deed. En ik kan je vertellen dat het de moeite meer dan waard is geweest. Soms voel ik mij van binnen niet heel blij. Dat heeft iedereen. En toch kan ik vertrouwen op mijn onbewuste skill om met mensen te flirten. En dit laat niet alleen mij beter voelen maar ook de ander.
Buiten dat is er de kans op pussy voor mij elke week. Puur omdat de situaties voorbij komen en dit zo hard een gewoonte is geworden dat ik niet zonder kan.

Ik kan niet bij een leuk kassameisje afrekenen na een 12 uurige dag werk en niet even met haar ‘flirten’. Kut voor mij he?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *