Wil jij de onafhankelijke, intelligente en aantrekkelijke Nederlandse vrouw kunnen versieren?

Blijf dan lezen.

Er is een bijzondere aanpak nodig voor het versieren van een bijzondere vrouw.

De Nederlandse vrouw is bijzonder. Daarom ben ik de afgelopen 5 jaar bezig geweest mijzelf helemaal in de Nederlandse vrouw te verdiepen

Over mij

5 jaar geleden zat ik in de meest depressieve periode van mij leven..

Waarom?

Ik had geen vrouwen in mijn leven. Nooit gehad. Ik wist dat ik moet veranderen maar ik wist niet hoe.

Tegenwoordig help ik mannen de vrouw van hun dromen te versieren. Ik heb zelf honderden vrouwen versierd en heb mij nog nooit zo gelukkig gevoeld.

Hier een video waarin ik je mijn persoonlijke verhaal vertel.

Hoe is dit allemaal begonnen?

Het was weer een waardeloze avond van zuipen met vrienden zonder 1 vrouw te hebben gesproken. De volgende dag begon ik online te zoeken naar oplossingen. Ik typte in op Google: openingszinnen om vrouwen te versieren. Als ik maar een openingszin had, kwam alles goed.

Ik leerde geen magische openingszinnen, maar ik leerde wel iets anders. Ik leerde dat vrouwen versieren te leren is. Dat ik beter met vrouwen kan worden.

Ik heb mezelf toen beloofd deze vaardigheid te meesteren tot aan mijn dood.

Ik ben naar tientallen seminars geweest en heb de wereld rondgereisd om van mannen te leren hoe ik beter kon worden met vrouwen.

Ik groeide heel snel, en was na 4 maanden ontmaagd. En binnen een jaar tijd was ik al met tientallen vrouwen naar bed geweest. Ik was nog nooit zo gelukkig geweest.

 

Het duurde niet lang meer voordat mannen mij kwamen vragen om hulp in hun liefdesleven. Ik was verrast, want ik vond zelf dat ik nog veel beter kon worden. Maar ik kon mij goed inleven in deze mannen, dus ik leerde hen alles wat ik wist.

Ik ben met tientallen mannen op pad geweest om voor te doen hoe ik vrouwen versier. Zodat zij met eigen ogen konden zien wat wel en wat niet werkt.

Avonturen bijhouden.

Ik heb mijn avonturen geprobeerd bij te houden. Ik wist dat ik veel sneller kon zien wat ik beter kon doen als ik terugkeek naar mijn gedrag.

Eerst schreef ik alles op in verhaaltjes en postte ik dat op een online forum over vrouwen versieren. Deze verhalen kun je hier lezen.

Er waren hoge momenten en er waren lage momenten. Nu op terugkijkend is het de hele reis waard geweest.

Na een tijd werd ik benaderd door een van de grootste datingcoaches van Nederland: Pim Smoothdoc van de Dating Doctors. Hij zag potentie in mij om veel mannen te kunnen helpen en hij wilde met mij een project starten.

Ik zag dit direct al een uitdaging om beter te worden

We zouden overdag samen op pad gaan met camera en audio apparatuur om alles vast te leggen. Ik zou vrouwen aanspreken en versieren op camera.

Ik zag dit direct als een volgende uitdaging en een manier om nog beter mijn gedrag met vrouwen te bestuderen.

Zoek naar rolmodellen

Tijdens mijn reis om beter te worden met vrouwen was ik altijd op zoek naar rolmodellen. Mannen waar ik van kon leren.

Als ik deze mannen tegenkwam, zag ik hen natuurlijk het liefst in actie. De snelste manier om een vaardigheid te leren is door jouw wereld te vullen met mensen die deze vaardigheid uitvoeren.

Wanneer ik video’s van mannen bekeek die goed zijn met vrouwen, nam ik hun gedrag al snel over. Ik werd in een rap tempo goed met vrouwen omdat ik de dingen die zij goed deden automatisch overnam.

Bewuste gedragsverandering zorgt dat je het probleem vrijwel eeuwig laat verdwijnen

Daarnaast dacht ik bewust na over de reden waarom het zo effectief werkte. Ik keek naar het gedrag van deze datingcoaches en probeerde erachter te komen waarom zij zo goed zijn met vrouwen.

Dit zorgde ervoor dat als ik eenmaal iets geleerd had, ik snel daarna wist waarom ik dit geleerd moest hebben. Ik raakte het daarna ook maar zelden kwijt. Ik was vrijwel eeuwig verholpen van mijn probleem. Ik was goed met vrouwen.

Change your thoughts and you change your world.

Norman Vincent Peale

Ik ben goed met vrouwen

Ik realiseerde me dat ik zo veel geleerd had door te kijken naar andere mannen, dat ik goed geworden was met vrouwen. Daarnaast had ik zoveel in de praktijk uitgetest dat ik nooit meer terug kon veranderen in een nerd. Want dat was ik vroeger gewoon, een nerd.

Na een tijdje hadden Pim en ik zoveel videobeelden verzameld dat bijna elke mogelijke situatie met een vrouw op camera was vastgelegd.

Steeds meer vrienden van ons vroegen naar de beelden, en vonden dat wij onze kennis moesten delen en een product moesten maken.

Het programma voor thuis: Dag-Spel

In 8 stappen wordt alles over versieren wat jij nog wilde weten uitgelegd. Vrijwel elke mogelijke situatie wordt laten zien door real-life voorbeelden. Dit is het allereerste programma van Nederland waar je letterlijk kunt meekijken met een coach alsof je naast hem staat. Een complete gids om van jezelf een meesterversierder te maken. Meer heb je niet nodig.

Als je al goed bent met vrouwen, zal dit programma je beter maken.

Het kan zijn dat je elke week een nieuwe vrouw in bed wilt hebben, of dat je jouw droomvrouw wilt ontmoeten. Het maakt niet uit wat je wilt, dit programma zal je helpen in al deze situaties.

Wat krijg je van mij?

  1. Meer dan vijfenzestig in-field video’s van hoe je een mooie vrouw in real-life versiert zodat jij leert hoe je een voorsprong krijgt op 95% van alle mannen.
  2. Een structureel stappenplan vanaf de eerste openingszin tot uiteindelijk de date en het ‘closen’ zodat jij gemotiveerd blijft naar het volgende niveau te gaan.
  3. Alle theorie die je nodig zult hebben goed te worden met vrouwen door middel van uitleg bij de praktijkvideo’s, videopresentaties en als bonus 4 e-books over de belangrijkste pick-up theorie.

Hoeveel kost het?

Wees niet bang en onderneem actie .

Koop hem nu voor slechts 197,- euro en krijg direct als bonus 4 e-books t.w.v. 160,- euro. Je kunt het bedrag in 4 termijnen betalen van 49,25,-. Zo heb ik hem betaalbaar gemaakt voor iedereen. En dit is alles wat je nodig hebt om jezelf te promoveren tot meesterversierder. Kijk mee vanaf jouw computer alsof je naast mij staat terwijl ik vrouwen versier.

Vrouwen versieren kun je leren

Zelf was ik nooit van nature goed met vrouwen. Ik voel me dan ook altijd erg betrokken bij het probleem dat veel mannen hebben.

Daarom heb ik dit programma ontwikkeld. Zodat mannen op hun gemak kunnen zien wat er mogelijk is. Op die manier probeer ik zoveel mogelijk mannen als ik kan te helpen hun droomvrouw te vinden.

Ik vind het te duur

Zoals elke andere Nederlander kun je denken dat je de prijs aan de dure kant vind. Dit vind ik zelf altijd een heel normale tegenwerping. Je wilt wel waar voor jouw geld. En als je ergens anders hetzelfde kunt kopen voor minder geld, koop je het natuurlijk daar.

Ik ben de afgelopen 2 jaar 4 keer per week op stap gegaan met Pim om de video-beelden voor dit product bij elkaar te verzamelen. Ik ben van nature geen versierder, maar wel een perfectionist. Ik stopte niet met het verzamelen van nieuwe video-beelden tot ik had verzameld wat ik voor oog had. Al meerdere keren hebben mijn vrienden mij verteld dit product eerder uit te brengen, maar ik luisterde niet naar ze. Ik wilde dat het perfect zou zijn. Nergens anders vind je zo’n verzameling van video-beelden met mooie vrouwen dan hier. Je betaalt voor het beste.

Werkt dit wel?

Je bent via Google op deze site gekomen, en je vraagt je pas net af of je dit allemaal wel moet geloven. Dit is een erg begrijpelijke bedenking. Ikzelf heb namelijk precies hetzelfde meegemaakt 5 jaar geleden. Ik kwam op een site als deze terecht waar mannen claimde goed ‘geworden’ te zijn met vrouwen. Van nerd naar player, kan dit wel?

Als je mij 5 jaar geleden had verteld dat ik dat ik deze tekst nu aan het typen zou zijn, zou ik je voor gek verklaren. Ik was begonnen met vrouwen versieren met als doel om een vriendin te krijgen, en een paar coole vrienden. Nu heb ik ondertussen zoveel vrouwen versierd dat dit niet meer bij te houden is, heb ik geweldige vrienden en ongelooflijke vakanties meegemaakt. Mannen die ik geholpen heb, zijn mij altijd bijgebleven. Zij weten net zoals ik dat jij uiteindelijk degene bent die jezelf kunt veranderen, niet ik en niet een product zoals deze. Maar dit product kan jou alle trainingswieltjes geven die je nodig hebt om hier goed in te worden. Voor de rest is het oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Hoe krijg ik het?

Je krijgt na aankoop direct toegang tot het transformatie programma. Dit is een aparte pagina waar je kunt inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord die naar jouw email-adres gestuurd wordt. Op de pagina staan alle filmpjes als een private link naar Youtube, waar ik alle filmpjes hebben ge-upload. Alle uitleg van de filmpjes staat ook op de pagina.

Daarnaast krijg je alle 4 de e-books: Liefde en relaties, overtuigingen in het vrouwen versieren, Tinder en sms-game en de eerste date ook middels een link die naar jouw email wordt verstuurd. Deze kun je vervolgens downloaden en heb je vervolgens op jouw desktop staan.

Wat kun je uit mijn programma halen voor jezelf?

Lees jij dit en ben jij klaar voor verandering in jouw leven? Dan heb ik goed nieuws voor je. Je gaat een gigantische groei meemaken met behulp van dit programma. Nog een keer op een rijtje wat je allemaal uit dit product kunt halen als je het goed gebruikt. Rechts heb ik de problemen neergezet die ik het meeste ben tegengekomen. (en waar ik zelf last van had) Wellicht herken je jezelf in een of meer problemen. Dan weet je dat daar vanaf nu verandering in gaat komen.

Probleem versus Oplossing.

1.Je voelt je angstig om onbekende en mooie vrouwen aan te spreken

2.Je weet niet wat je moet zeggen tegen mooie vrouwen

3.Je hebt in geen tijden een date gehad

4.Je kunt het gesprek met vrouwen niet ‘interessant’ maken

5.Je weet niet hoe je het met een vrouw in een bepaalde ‘richting’ moet leiden

1.Je leert je over jouw angst heen te zetten en actie te ondernemen. Na een tijd treedt gewenning op

2.Je ziet honderden voorbeelden van leuke gespreksonderwerpen en leer wat je moet zeggen

3.Je kijkt mee met gesprekken die tot een date geleidt hebben zodat jij precies weet hoe het werkt

4.Op een hele vermakelijke manier leer je door een mix van humor en serieusheid een vrouw te versieren

5.Door het stappenplan weet jij precies waar werk nodig is en krijg je de tools die je nodig hebt

Alle onderdelen van het programma op een rijtje.

  1. 68 real-life video’s van hoe ik een vrouw versier zodat jij een voorsprong krijgt op andere mannen.
  1. Alle video’s zijn vermakelijk om naar te kijken en zorgen dat het proces van een bewuste gedragsverandering in gang wordt gezet.
  1. Het versierproces handig behandeld in 8 stappen alsof je een videogame speelt waar je telkens een level om hoog kan gaan.
  1. Bij elke video een gedetailleerde en persoonlijke uitleg van mij. Waarom ik iets zeg, wat belangrijk is om op te letten en hoe je dit zelf kunt gebruiken.
  1. Een e-book met daarin de theorie achter de mindset van mannen die goed zijn met vrouwen, en je leert alles wat je moet weten over het opzetten van dates via Tinder en sms/whatsapp.
  1. De theorie achter liefde en relaties bij het vrouwen versieren en alle tools die je nodig hebt voor een succesvolle eerste date.

Geld terug garantie.

Wanneer je niet tevreden bent over het Programma van Dag-Spel, krijg je gewoon je geld terug. Het maakt me niet uit wat de reden is waarom je je geld terug wilt, er worden hier geen vragen over gesteld. Ik ben er namelijk zo van overtuigd dat als je dit product koopt, je krijgt waar je naar op zoek bent.

 

PS: Zorg dat je niet de bonus misloopt ter waarde van 160 euro door nu te bestellen! Ik kan je verzekeren dat je er geen spijt van zult krijgen.